FOTO Pogledajte kako je u Podgorici proslavljen 13. jul - Dana državnosti Crne Gore

"Pred brojnim posjetiocima, mahom mladim, nastupili su James Zabiela, Marko Louis, bend “Freedom” i podgorički DJ Crew “Beat at Joe’s”. Nastupi su trajali gotovo do samog jutra, a proslava je okončana setom globalno popularnog DJ-a i producenta Jamesa Zabiele", navodi se u saopštenju Ministarstva kulture
1387 pregleda 0 komentar(a)
Sa proslave, Foto: Ministarstvo kulture
Sa proslave, Foto: Ministarstvo kulture

Proslava 13. jula - Dana državnosti Crne Gore održana je preksinoć u u Njegoševom parku u Podgorici, u organizaciji Ministarstva kulture i Glavnog grada Podgorica, saopšteno je danas iz Ministarstva kulture.

"Pred brojnim posjetiocima, mahom mladim, nastupili su James Zabiela, Marko Louis, bend “Freedom” i podgorički DJ Crew “Beat at Joe’s”. Nastupi su trajali gotovo do samog jutra, a proslava je okončana setom globalno popularnog DJ-a i producenta Jamesa Zabiele", navodi se u saopštenju Ministarstva kulture.

Iz tog Vladinog resora su kazali da je riječ o drugoj ovogodišnjoj manifestaciji povodom državnih praznika, koju organizuju Ministarstvo kulture i Glavni grad Podgorica.

"Baš kao i 21. maja, kada je koncert organizovan na uglu Njegoševe i Bokeške ulice, i protekli program privukao je dominantno mlade posjetioce. Riječ je samo o jednom od niza segmenata kojima Ministarstvo kulture - organizacijom, suorganizacijom ili finansijskom podrškom - nastoji da tekuće sezone diverzifikuje i omasovi broj muzičkih programa u Crnoj Gori", poručili su iz Ministarstva kulture.

Galerija

Bonus video: