Ovoliko bi mogao da košta sat korišćenja zatvorenog bazena u SC "Morača"

"Vikend karta, koja uključuje dva ulaza po jedan sat tokom viknenda iznosi 4 eura, mjesečni paket od 10 ulaza po jedan sat koštaće 20 eura, mjesečni paket od 15 ulaza 25 eura, paket od 30 ulaza tokom jednog mjeseca u trajanju sat vremena biće 45 eura, dok će 60 ulaza na mjesečnom nivou koštati 90 eura"
186 pregleda 9 komentar(a)
bazen SC Morača, Foto: Screenshot (Vlada Crne Gore)
bazen SC Morača, Foto: Screenshot (Vlada Crne Gore)
Ažurirano: 13.03.2018. 14:59h

Sat korišćenja zatvorenog gradskog bazena u kompleksu SC "Morača" planirano je da košta od euro do 2,5 eura, dok se ulaz za djecu do 5 godina u pratnji roditelja neće naplaćivati.

Odbor direktora DOO "Sportski objekti" utvrdio je Cjenovnik usluga na zatvorenom gradskom bazenu u kompleksu SC "Morača", koji je nakon pozitivnog mišljenja Sekretarijata za kulturu i sport uputio Skupštini Glavnog grada na usvajanje.

Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Cjenovnik usluga na gradskim bazenima u kompleksu SC "Morača" naćiće se pred odbornicima gradskog parlamenta na sjednici zakazanoj 16. marta.

Prema prijedlogu Odluke besplatan ulaz na bazen omogućen je za djecu do 5 godina u pratnji roditelja, a za djecu starosti od 5-12 godina cijena iznosi 1 euro, dok će odrasle osobe jedan sat korišćenja bazena koštati 2,5 eura.

"Vikend karta, koja uključuje dva ulaza po jedan sat tokom viknenda iznosi 4 eura, mjesečni paket od 10 ulaza po jedan sat koštaće 20 eura, mjesečni paket od 15 ulaza 25 eura, paket od 30 ulaza tokom jednog mjeseca u trajanju sat vremena biće 45 eura, dok će 60 ulaza na mjesečnom nivou koštati 90 eura. Cijena karte za 30 ulaza u trajanju od jednog sata za osobe sa invaliditetom iznosi 15 eura", saopšteno je iz Glavnog grada.

Bonus video: