Sekretar Ministarstva zdravlja u istim danima koristio dva službena vozila u državi i inostranstvu

Nikola Antonović potvrdio je da je bio u inostranstvu, ali navodi da službenu “tojotu” koriste i kolege
168 pregleda 0 komentar(a)
Ministarstvo zdravlja, Foto: Zoran Đurić
Ministarstvo zdravlja, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 13.03.2018. 20:29h

Sindikat doktora medicine objavio je juče putne naloge Ministarstva zdravlja, prema kojima je jedan službenik u istim danima koristio dva različita službena automobila u Crnoj Gori i inostranstvu.

Iz SDM je saopšteno da je sekretar Ministarstva Nikola Antović od 28. februara do 2. marta bio u Zagrebu sa kolegom na konferenciji sa temom zdravstveni turizam, gdje su otišli službenim automobilom “škoda oktavia” registarskih oznaka PG CG D65.

“Međutim, Antović se, prema putnim nalozima, u isto vrijeme nalazi i u Podgorici, gdje koristi službeno auto MZ Toyota RAV4 PGCG 028 i 28. februara prelazi 46 kilometara, 01. marta 29 kilometara, a narednog dana 48 kilometara”, navodi SDM.

Antović je “Vijestima” juče rekao da je tačno da je od 28. februara do 2. marta bio službeno odsutan.

"Ja sam odgovorno lice za korišćenje Toyota Rav 4, zbog čega se moje ime i nalazi na nedeljnom putnom nalogu od 26. februara do 4. marta.... Kada sam na radnom mjestu i službenim zadacima u Crnoj Gori, i van zemlje, vozilo po potrebi koriste za službene svrhe i drugi službenici MZ, što je i ovdje bio slučaj”, tvrdi on.

Bonus video: