PREDSJEDNIK SNP ČESTITAO DAN OPŠTINE

Joković: Berane je uspjelo da postane i ostane centar privrednog i ekonomskog razvoja sjevera Crne Gore

"Pokazali ste kako se voli svoj grad, kako se umiju i mogu iskoristiti potencijali koje srce limske doline posjeduje i učiniti prepoznatljivim na mapi Crne Gore"
886 pregleda 1 komentar(a)
Vladimir Jokovć, Foto: Filip Roganović
Vladimir Jokovć, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimir Joković, uputio je u ime SNP, i u svoje lično ime, čestitke građanima Berana povodom Dana opštine 21. jula.

"Posljednjih nekoliko godina Berane je uspjelo da postane i ostane centar privrednog i ekonomskog razvoja sjevera Crne Gore. Iskreno vjerujem da će tako biti i ubuduće, a garant tome je snaga i mladost koji znaju i umiju da upravljaju gradom na zadovoljstvo svih građana, bez obzira na političku i svaku drugu pripadnost. Pokazali ste kako se voli svoj grad, kako se umiju i mogu iskoristiti potencijali koje srce limske doline posjeduje i učiniti prepoznatljivim na mapi Crne Gore. Želim vam da nastavite tim putem prosperiteta kako ste nekoliko godina unazad i započeli, ne bi li svako mogao da ima makar nadu da u ovoj državi može i treba biti bolje", piše u čestitki Jokovića.

Preporučujemo za Vas