“Alfa centar" realizuje nagradni konkurs za najbolji esej

Projekat je podržan od Ministarstva sporta
95 pregleda 0 komentar(a)
Alfa centar
Alfa centar
Ažurirano: 14.03.2018. 12:52h

U sklopu projekta „Želim da vidim, hoću da znam“, NVO “Alfa centar” realizuje nagradni konkurs za najbolji esej na temu „Mladi u evropskoj budućnosti Crne Gore“ na koji se mogu prijaviti srednjoškolci iz Nikšića, Žabljaka i Plužina.

Konkurs za dostavljanje radova je otvoren i traje do 6. aprila, a srednjoškolce očekuju vrijedne nagrade. Prvoplasirani će posjetiti neku od zemalja članica Evropske unije, za onoga ko osvoji drugo mjesto obezbjeđena je sportska oprema, dok će trećeplasirani biti nagrađen kompletom knjiga. Autori tri najbolje rangirana eseja biće nagrađeni i kompletom karata za Bedem fest.

„Autori pet najbolje rangiranih eseja učestvovaće na prestižnoj ljetnjoj školi REACT 2018, a autori 15 najboljih eseja na vikend školi omladinskog aktivizma. Njihovi eseji biće objavljeni u publikaciji ‘Želim da vidim, hoću da znam’“, naveli su iz “Alfa” centra.

Projekat je podržan od Ministarstva sporta, a eseje će ocijeniti žiri sastavljen od predstavnika Direktorata za mlade u Ministarstvu sporta i “Alfa” centra, kao i korisnici Faceebok-a.

Bonus video: