VRHUNSKI KONCERTI NA OTVORENOM

Koncerti koje ne smijete propustiti!

Život kakav treba da bude, ovog ljeta u Luštici Bay
2845 pregleda 0 komentar(a)
Blue hour Magic
Blue hour Magic

Od Tine Tarner i AC/DC do "Magije plavog sata", ritmovi su koje već od večeras ne smijete propustiti u Luštici Bay!  

Vrhunski koncerti na otvorenom, spektakularne predstave i izvođenja, latino, disco i pop – rock ritmovi, velika umjetnička imena, obilježiće avgust u novom gradu na Jadranu.

Hitovi AC/DC, Tine Tarner i drugih rock i pop izvođača biće repertoar mađarskog vokalnog super stara, Ildiko Kerestež koja će nastupiti u četvrtak, 1. avgusta u Luštici Bay.

Zvijezda Sony Music-a, mađarska "Tina Tarner“ Ildiko Kerestež će se publici predstaviti svjetskim hitovima na koncertu u 21 čas. Besplatan prevoz na dvočasovni spektakl za sve zainteresovane je obezbijeđen iz Kotora (zgrada Zavoda za zapošljavanje) i Tivta (stara autobuska) sa polascima iz oba grada u 20 sati, i povratkom po završetku koncerta.

"Magiju plavog sata" u Luštici Bay izvešće globalno popularna pijanistkinja Juđa Vang (Yuja Wang) i proslavljeni klarinetista Andreas Otenzamer, prvi klarinetista berlinske filharmonije. Juđini nastupi donose „red carpet“ glamur u koncertne dvorane, a ona i Andreas će svirati 7. avgusta  takođe pod otvorenim nebom, na lukobranu. Obavezne rezervacije mjesta za ovaj koncert se mogu napraviti putem mejla events@lusticabay.com.

„Saksofon na promenadi“ u Luštici Bay slušaće se u petak, 9. avgusta, a dan kasnije, 10. avgusta, ljubitelji mode moći će da uživaju u rivijera šik modelima tivatske dizajnerke Sanje Matijević iz nove kolekcije inspirisane Lušticom Bay.

U jazz ritmu na ovom spektakularnom mjestu nastaviće se u utorak,13. avgusta, na džez koncertu Sare Jovović i kvarteta sa Vladimirom Krnetićem u sklopu muzičkog ljetnjeg programa „Džez pod zvijezdama“.

Povratak u doba II svjetskog rata donijeće popularni rimejk predstave „Mediterano“, čije će drugo trodnevno izdanje na plaži Velja Spila (Pecka), biti izvedeno 14, 15 i 16.avgusta.  

Nedjelja, 18. avgust je rezervisana za Rok beach party uz vrhunska koktel osvježenja barmena iz hotela Čedi.

Nastup Daniela Kajmakovskog sa bendom planiran je za 19. avgust, dok će koncert učenika i nastavnika Muzičke škole Tivat biće upriličen 21. avgusta. Četiri dana kasnije, međunarodni festival opere Operosa iz Herceg Novog prirediće vrhunsko opersko izvođenje.  

Nova regata za „krstaše“ biće veoma interesantna za sve jedriličare koji će 1. septembra otvoriti novo regatno polje od Luštice Bay do ostrva Lastavica i nazad.  

Pogledajte kalendar događaja na www.lusticabay.com ili na Luštica Bay nalozima na društvenim mrežama.

Život kakav treba da bude, ovog ljeta u Luštici Bay!  

Preporučujemo za Vas