NAJAVLJENA JOŠ TRI PROJEKTA

Vuković uručio ključeve od stanova zaposlenima u Glavnom gradu

"To je samo dio priče o tome kako se Glavni grad odnosi prema toj vrsti potrebe kada su naši zapošljeni u pitanju. Želim da vam kažem da se u ovom trenutku realizuju tri slična projekta i da ćemo od danas za godinu, godinu i po dana dobiti 269 novih stambenih jedinica za potrebe rješavanja stambenog pitanja naših kolega iz svih gradskih preduzeća“, istakao je Vuković
1648 pregleda 1 komentar(a)
Vuković danas na uručenju ključeva, Foto: Glavni grad
Vuković danas na uručenju ključeva, Foto: Glavni grad
Ažurirano: 01.08.2019. 12:40h

Grdaonačelnik Podgorice Ivan Vuković uručio je danas ključeve od šesnaest stanova za zaposlene u Glavnom gradu, nakon što je novoformirana Komisija za rješavanje stambenih potreba lokalnih službenika i namještenika sprovela postupak ponovne raspodjele stanova po Oglasu o raspodjeli od 10.03.2014. godine, saopšteno je iz PG Biroa.

Kako se navodi, Vuković je izrazio zadovoljstvo što je nakon dužeg vremenskog perioda gradska uprava uspjela da riješi jednu prilično komplikovanu pravnu proceduru i na taj način stvori uslove da danas svečano dodijeli šesnaest ključeva novim vlasnicima stambenog prostora.

"To je samo dio priče o tome kako se Glavni grad odnosi prema toj vrsti potrebe kada su naši zapošljeni u pitanju. Želim da vam kažem da se u ovom trenutku realizuju tri slična projekta i da ćemo od danas za godinu, godinu i po dana dobiti 269 novih stambenih jedinica za potrebe rješavanja stambenog pitanja naših kolega iz svih gradskih preduzeća“, istakao je Vuković.

On je kazao i da je Glavni grad bio nesebičan i da je ponosan na činjenicu što je u prethodnom periodu ustupao zemljište i oslobađao investitore obaveze plaćanja komunalne naknade kada je u pitanju rješavanje stambenih potreba zapošljenih u zdravstu, prosvjeti, pravosuđu, bezbjednosnim službama udruženju penzionera i drugim sindikalnim organizacijama.

"U narednim godinama ćemo nastojati da pomognemo svim onim ljudima koji do sada nijesu riješili stambeno pitanje, a rade u sistemu Glavnog grada. Takođe, istovremeno ćemo brinuti o drugim društvenim strukturama kojima je za to potrebna pomoć Glavnog grada", zaključio je Vuković.

Preporučujemo za Vas