Pomoć prirode u borbi protiv "tihog ubice"

Saznajte kako se uz pomoć prirode, u praksi oprobanom metodom čišćenja i iscjeljenja organa digestivnog trakta, može pomoći ljudima koji imaju šećernu bolest
1031 pregleda 0 komentar(a)
Prirodna medicina, Foto: Vijesti
Prirodna medicina, Foto: Vijesti

Šećerna bolest poznata je od davnina. Prvi opisi ove bolesti nalaze se na papirusima drevnog Egipta 1552. godine prije Hrista.

Šećerna bolest ili dijabetes (diabetes mellitus) je hronična bolest u kojoj su nivoi glukoze (šećera) u krvi povišene. Razlikuju se dva osnovna tipa: ’tip 1‘kada organizam ne proizvodi insulin i ‘tip 2‘ kada je učinak proizvedenog insulina smanjen.

Za šećernu bolest se govori da je "tihi ubica", jer, naročito kad je u pitanju dijabetes tipa 2, nema izrazite i burne simptome zbog kojih bi se oboljeli javio ljekaru, tako da se događa da se bolest dijagnosticira tek pet do deset godina nakon nastanka.

Knjiga „Šećerna bolest“ iz edicije "Prirodna medicina“ na sažet način ukazuje kako se uz pomoć prirode, u praksi oprobanom metodom čišćenja i iscjeljenja organa digestivnog trakta, može sa dosta uspjeha pomoći ljudima koji imaju šećernu bolest.

Bonus video: