ČESTITAO DAN OPŠTINE

Đukanović: Mojkovac pokazatelj dinamičnog razvoja i napretka Crne Gore

"Izdašni prirodni i ljudski resursi kojima Mojkovac raspolaže sigurna su garancija stabilnijeg ekonomskog razvoja i podizanja kvaliteta života stanovništva", kazao je predsjednik
2555 pregleda 14 komentar(a)
Đukanović, Foto: Filip Roganović
Đukanović, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 13. avgusta – Dana opštine Mojkovac, predsjedniku Opštine Ranku Mišniću, predsjedniku Skupštine opštine Dragomiru Mrdaku, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Mojkovca uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Kao što kroz istoriju Mojkovac simbolizuje istrajnost i slobodarski duh Crne Gore, tako je danas pokazatelj njenog dinamičnog razvoja i napretka, na sigurnom putu u NATO i ka EU. Izdašni prirodni i ljudski resursi kojima Mojkovac raspolaže sigurna su garancija stabilnijeg ekonomskog razvoja i podizanja kvaliteta života stanovništva, što je primarni cilj naše državne politike. Kroz postojeće i planirane razvojne projekte lokalna uprava, u saradnji s Vladom i drugim državnim institucijama, omogućiće nova radna mjesta i stvaranje nove vrijednosti, što će istovremeno značajno doprinositi razvoju sjevera i cijele Crne Gore", navodi se u čestitki.

Preporučujemo za Vas