Bečić: Razvoj Mojkovca se mora prilagoditi ulozi koju je grad imao u izgradnji države

"Istorijska zbivanja koja su se odigrala na teritoriji Mojkovca služe za ponos, ne samo Mojkovčankama i Mojkovčanima, već i cijeloj Crnoj Gori", naveo je u čestitki Bečić
608 pregleda 1 komentar(a)
Bečić, Foto: Savo Prelević
Bečić, Foto: Savo Prelević

Lider Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić čestitao je u svoje ime i ime te stranke građankama i građanima Mojkovca Dan opštine.

"Istorijska zbivanja koja su se odigrala na teritoriji Mojkovca služe za ponos, ne samo Mojkovčankama i Mojkovčanima, već i cijeloj Crnoj Gori.

Stoga ni savremena generacija Mojkovčana, prilikom osmišljavanja savremenog razvoja Mojkovca, ne smije, ni jednog trenutka, iz vida gubiti značaj koju je u našoj prošlosti imao Mojkovac.

Razvoj Mojkovca mora se prilagođavati nemaloj ulogi koju je Mojkovac imao u izgradnji naše države i toga svi oni koji upravljaju i koji će tek upravljati Mojkovcem treba da budu svjesni.

U želji da se Mojkovac ubuduće prepoznaje ne samo kao mjesto znamenite prošlosti, već i po zadovoljnim građanima u aktuelnom trenutku, još jednom, srdačno, čestitam vam Dan opštine Mojkovac", navodi se u čestitki lidera Demokrata.

Bonus video: