Tivat: Počeli radovi na rekonstrukciji objekta DTV "Partizan"

U sklopu ovih radova kamena zgrada – nekadašnji Sokolski dom podignut tridesetih godina prošlog vijeka, biće temeljno rekonstruisan i pretvoren u polivalentni objekat za potrebe Centra za kulturu, po projektu tivatske firme "Axum"
382 pregleda 1 komentar(a)
DTV "Partizan", radovi, Foto: Siniša Luković
DTV "Partizan", radovi, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 12.03.2018. 09:27h

Podgorička kompnanija "GKM" počela je prošlog vikenda sa radovima na detaljnoj rekonstrukciji objekta DTV "Partizan" u centru Tivta.

Posao je vrijedan 295.550 eura sa PDV-om, a finansira se iz budžeta Opštine Tivat i treba da se završi u roku od tri mjeseca.

U sklopu ovih radova kamena zgrada – nekadašnji Sokolski dom podignut tridesetih godina prošlog vijeka, biće temeljno rekonstruisan i pretvoren u polivalentni objekat za potrebe Centra za kulturu, po projektu tivatske firme "Axum".

Nakon završetka radova, DTV "Partizan" će funkcionisati kao mala višenamjenska sala za koncerte, kabaree, manje pozorišne predstave i ostala slična događanja, a koja će u gledalištu moći da primi do 150 ljudi.

Opština je potpisala i ugovor vrijedan 94.950 eura sa PDV-om sa kompanijom "Grand Design" iz Podgorice, a koja ima tok od mjesec dana sa završi prvu fazu radova na rekonstrukciji velike dvorane u zgradi Centra za kulturu Tivat.

Radovi podRazumijevaju zamjenu visećeg plafona u dvorani sa svim elektro i ventilacionim instalacijama ispod njega.

Bonus video: