Žurka ljeta u Sutomoru

Brojni posjetioci, kao i poslovni partneri komapnije Plantaža među kojima su bili gosti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, nisu krili oduševljenje kompletnom organizacijom i dobrom zabavom
9649 pregleda 0 komentar(a)
Sa žurke u Sutomoru
Sa žurke u Sutomoru

Da dobar provod nije zagarantovan samo na plažama Ibice, Mikonosa i drugih mondenskih ostrva i da Crna Gora može da parira svjetskim party destinacijama, posvjedočila je spektakularna žurka ”White Wine Party” koju su Plantaže organizovale u plažnom baru Q2 u Sutomoru.

Vrhunska vina, fantastičan plažni ambijent, sjajni izvođači, mnoštvo pozitivnih vibracija, osmjeha i kreativnog sadržaja u potpunosti su opravdali najavu ovog događaja kao najbolje žurke ljeta na primorju i po opštem mišljenju prisutnih nešto nikada viđeno na ovom dijelu naše rivijere.

Spektakularna bina duga 16 metara ,uz samo more, sa glamuroznim svjetlosnim efektima, učinila je da Sutomorska obala te večeri izgleda kao mondensko ljetovalište svjetskog džet seta, gdje se dolazi isključivo zbog dobrog provoda.

Bogat muzički program, za koji su bili zaduženi regionali i domaći izvođači začinjen profesionalnim plesačima i igračima plamena, bili su pravo osvježenje vrele subotnje večeri.

Tokom muzičkog seta jedinstvenog i enegričnog dvojca Sax's N’Groove, u čijim nastupima uživa publika širom Evrope a koji je za kratko vrijeme postao sinonim za dobru žurku, uz zvuke modernih muzičkih pravaca u pratnji saksofona, plesala je čitava obala.

U vrhunskim bijelim vinim nagrađenim zlatom na najvećim svjetskim takmičenjima, kao i koktelima koje su Plantaže posebno kreirale za ovu ljetnju sezonu, uživali su mnoga poznata lica iz crnogorskog i regionalnog džet seta.

Brojni posjetioci, kao i poslovni partneri komapnije Plantaža među kojima su bili gosti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, nisu krili oduševljenje kompletnom organizacijom i dobrom zabavom, koju će kako sami kažu pamtiti kao jednu od najboljih na kojoj su bili.

Žurka ljeta trajala je do kasno u noć a spoj najboljih crnogorskih brendova pokazao se kao garancija odlične zabave i dobrog provoda. Noć u Q2 je bila osvijetljena bijelim odjevnim izborom gostiju i sjajem nagrađenih vina Plantaža. Kompanija Plantaže kao regionalni lider u vinskoj industriji, prati svjetske trendove, tako da je White Party, svakako, jedan od koncepata zabave koji će da nastavi da živi i u narednim sezonama.