Samo uz „Vijesti“ poklon kuponi sa popustima

Kupon akcija novine Vijesti nudi olakšice za kupovinu u knjižarama, školicama, radnjama odjeće i obuće, optikama, i ostalim radnjama
6931 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 22.08.2019. 08:24h

Dnevne novine Vijesti, u saradnji sa svojim partnerima, danas svim roditeljima poklanjaju 24 različita kupona, koji će im omogućti da ostvare dodatne popuste prilikom pripreme djece za početak školske godine.

Polazak djece u školu je period godine kada svaki roditelj treba da bude srećan jer njegovo dijete polako ali sigurno korača putem koji će definisati ostatak njegovog života, profilisati ga kao ličnost, učvrstiti i nadograditi.

Na žalost, roditelji danas nemaju vremena da na ovaj način razmišljaju o početku školske godine svoje djece, već mnogo unaprijed počinju da razmišljaju o finansijskim sredstvima koje je potrebno odvojiti za 1. septembar!

Osim što je potrebno izdvojiti novac za udžbenike, sveske, korice, olovke, bojice, torbe, potrebno je izdvojiti novac i za odjeću, obuću, novi okvir za naočare, provjeru dioprije. Tu nije kraj - ukoliko roditelj želi da slobodno vrijeme svog djeteta ispuni nekom vannastavnom aktivnošću kao što su sport, ples, dodatni časovi stranih jezika, za to mora odvoji značajana sredstva.

VIJESTI SU TU DA OMOGUĆE RODITELJIMA VIŠE ZA NJIHOVU DJECU!

Kako do popusta?

Danas u dnevnim novinama Vijesti potražite vaše kupone, jer ćete pomoću njih dobiti nevjerovatne popuste! Naime, Vijesti će objaviti 24 različita kupona. Na svim mjestima gdje je popust obezbijeđen, dođite sa kuponima i ostvarivarite dodatan popusta.

Kupon akcija novina Vijesti nudi olakšice za kupovinu u knjižarama, školicama, radnjama odjeće i obuće, optikama, i ostalim radnjama.

Neka spremanje djece za školu bude zadovoljstvo.

Vijesti žele uspješan početak školske godine svim školarcima i ponosnim roditeljima.

Bonus video: