Savremeni Sport Vision outlet na novoj lokaciji

Modeli najpoznatijih sportskih brendova iz prethodnih sezona, odlične cijene, raznovrsnost i bogatstvo ponude i novi ambijent, učiniće da Sport Vision outlet postane jedno od vaših omiljenih mjesta za kupovinu
11147 pregleda 0 komentar(a)
Sport Vision Outlet
Sport Vision Outlet

Podgorica će od 30. avgusta postati modernije i atraktivnije mjesto za šoping. Naime, u prvom retail parku u Crnoj Gori – EXTRA retail parku, od 9 časova, svečano će biti otvoren do sada najsavremeniji Sport Vision OUTLET u Crnoj Gori, sa nevjerovatnom ponudom vaših omiljenih sportskih brendova, po još nevjerovatnijim cijenama. A kako bi užitak bio potpun, spremili smo i brojna iznenađenja za posjetioce – popuste na dan otvaranja od 30 do 50%, kao i poklone!

U prostoru koji se prostire na preko 500m2, svi posjetioci će moći da uživaju u nezapamćenom šoping iskustvu, koje su dosad mogle da ponude samo evropske i svjetske metropole. Novi maloprodajni objekat u Podgorici stoji rame uz rame sa najeminentnijim autletima sportske obuće, odjeće i opreme na svijetu, pa smo ubijeđeni da će svi posjetioci, uz stručne savjete i profesionalnost našeg ljubaznog osoblja, moći da pronađu svoju savršenu sportsku kombinaciju.

Modeli najpoznatijih sportskih brendova iz prethodnih sezona, odlične cijene, raznovrsnost i bogatstvo ponude i novi ambijent, učiniće da Sport Vision outlet postane jedno od vaših omiljenih mjesta za kupovinu.

Pozivamo vas u EXTRA retail park, 30. avgusta, od 9h, da zajedno obilježimo početak još jedne uspješne Sport Vision priče!

Vidimo se na Zabjelu, ul. 4 jula bb.