Na hercegnovskoj rivijeri posjeta kao i lani

Novljani su predstavili turističku ponudu grada sa akcentom na aktivni odmor, različite turističke programe, manifestacije i događaje
0 komentar(a)
Sajam turizma u Berlinu, Foto: Opština Herceg Novi
Sajam turizma u Berlinu, Foto: Opština Herceg Novi
Ažurirano: 11.03.2018. 13:45h

U svim vrstama smještaja na hercegnovskoj rivijeri boravi 1488 gostiju registrovanih gostiju, što je za jedan odsto više u odnosu na isti period lani. U privatnom smještaju prijavljena su 1183 gosta, dok ih je u tri otvorena hotela Institutu Igalo, ACD i Light house duplo manje – 431 gosta.

Danas se završava promocija turističke ponude najvećeh bokeljskog grada na sajmu u Berlinu pod okriljem Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, zajedno sa ostalim lokalnim turističkim organizacijama Bara, Budve, Kotora, Podgorice, Tivta i Ulcinja I predstavnicima turističke privrede Crne Gore .

Novljani su predstavili turističku ponudu grada sa akcentom na aktivni odmor, različite turističke programe, manifestacije i događaje.

Ističu da je interesovanje lokalnih turističkih agencija i turoperatora za crnogorskim primorjem, naročito bokokotorskim zalivom, s obzirom da je njemačko tržište jedno od najvećih emitivnih tržišta sa preko 60 miliona turista godišnje.

Na najvećem međunarodnom sajmu turizma, Internationale Tourismus Borse Berlin, od 7. do 11. marta 2018. godine, predstavlja se 10.000 izlagača iz 187 zemalja.

Bonus video: