Franca marketi na još tri nove lokacije u Podgorici

Na dan otvaranja prvih 200 kupaca očekuju poklon paketi, petak i subota su dani za popust od 10% na svaku kupovinu, dok u nedjelju svaka 100. kupovina je gratis.
8083 pregleda 0 komentar(a)
Franca na novim lokacijama
Franca na novim lokacijama
Ažurirano: 04.09.2019. 10:05h

Kompanija Franca Marketi nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže u Podgorici i to sa još 3 Supermarketa, čime će broj Franca marketa u Crnoj Gori porasti na 58.

Širenje maloprodajne mreže nastavlja se na tri nove lokacije u Podgorici: City Kvartu, Gornjoj Gorici i Zabjelu.

Ovo svakako ne bismo mogli bez povjerenja koje su nam ukazali potrošači u svim gradovima u kojima poslujemo u Crnoj Gori.Nastavljamo širenje sa ciljem da što većem broju građana ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine zasnovano na ponudi proizvoda sa najboljim odnosom cijene i kvaliteta.

Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo sjutra otvoriti prvi Premium Supermarket Franca u City Kvartu. Premium Supermarket standardizovan i uređen po novijem konceptu, koji podrazumijeva moderan dizajn, veći prodajni prostor i atraktivan izgled. Tim povodom pripremili smo brojna iznenađenja i popuste za naše potrošače.Na dan otvaranja prvih 200 kupaca očekuju poklon paketi, petak i subota su dani za popust od 10% na svaku kupovinu, dok u nedelju svaka 100. kupovina je gratis.

9. septembra vas čekamo na novoj lokaciji u Gornjoj Gorici gdje smo na dan otvaranja obezbijedili 500 poklon paketa za prve kupce, popuste, degustacije i promocije.

Dok za 16. septembar najavljujemo svečano otvaranje prvog Supermarketa Franca na Zabjelu.

Izdvajamo se po vremenski ograničenim akcijskim cijenama koje počinju četvrtkom u svim Franca Supermarketima i mijenjaju se iz nedelje u nedelju, pa shodno tome se mogu naći razni artikli po super niskim cijenama. Svakodnevna isporuka uvijek svježeg mesa je ono što nas čini prepoznatljivim i jedinstvenim. Kod nas će te uvijek naći domaće i svježe pileće i juneće meso sa farmi Franca. Istrajni smo na svježini i kvalitetu i na tome se gradi temelj našeg uspješnog poslovanja. Važno je napomenuti da su u ponudi zastupljeni i naši dobavljači sa više stotina proizvoda što čini našu ponudu raznovrsnom.

Vjerujemo da ćemo zadobiti povjerenje kupaca na sve tri nove lokacije u Podgorici, kroz pažljivo odabran asortiman sa najboljim odnosom cijene, ponude, kvaliteta i usluge na jednom mjestu.

Tim povodom pozivamo sve da nas posjete i uvjere se zašto je kod nas kupovina jednostavna, brža i povoljnija.

Dobro došli!