ČESTITAO DAN OPŠTINE

Abazović: Posebna snaga i ponos Žabljaka su njegovi građani

Durmitorski kraj predstavlja oazu zdrave životne sredine i nezaobilaznu sliku sa bilo koje razglednice ljepota Crne Gore, kazao je predsjednik pokreta URA
863 pregleda 0 komentar(a)
Abazović sa partijskim kolegama na Crnom jezeru, Foto: URA
Abazović sa partijskim kolegama na Crnom jezeru, Foto: URA

Žabljak je grad koji se može pohvaliti sa bezbroj prirodnih ljepota i resursa, ali i sa građanima koji su odlučni i spremni da brane takvo blago, kazao je danas lider Građankog pokreta URA, Dritan Abazović u čestitki koji je uputio povodom 17. septembra, Dana opštine Žabljak svim građanima toga grada i lokalnom rukovodstvu.

„Građani Žabljaka su posebna snaga i ponos grada koji predstavlja važan zimski centar turizma ali i atraktivno ljetnje odmaralište. Tave potencijale treba unapređivati i brižljivo čuvati sve ono što je priroda podarila ovom gradu“, istakao je Abazović u čestitki.

U čestitki napominje „da se nijednim potezom ne smije narušiti ono što je odlika durmitorskog kraja, a to je svakako činjenica da taj kraj predstavlja oazu zdrave životne sredine i nezaobilaznu sliku sa bilo koje razglednice ljepota Crne Gore“.

„Uz želju da Žabljak u narednom periodu doživi potpuno infrastrukturno opremanje i razvoj, otvaranje novih radnih mjesta i znatno unapređenje kvaliteta života svih građana čestitam 17. septembar, Dan opštine“, zaključuje Abazović.