U podgoričkom naselju Zagorič otvoren je novi Aroma market

Moderni Aroma market će potrošačima obezbijediti širok asortiman proizvoda sa posebnim akcentom na svježe voće i povrće, a tu su i nezaobilazni italijanski proizvodi "Conad" i domaća robna marka "Montella"
4369 pregleda 0 komentar(a)
Aroma market, Foto: Aroma
Aroma market, Foto: Aroma
Ažurirano: 03.10.2019. 16:25h

Danas je kompanija Domaća Trgovina otvorila 61. po redu Aroma market na površini od 320 metara kvadratnih u podgoričkom naselju Zagorič, u ulici Nikole Tesle bb.

Sa prepoznatljivim, toplim ambijentom, moderni Aroma market će potrošačima obezbijediti širok asortiman proizvoda sa posebnim akcentom na svježe voće i povrće, a tu su i nezaobilazni italijanski proizvodi "Conad" i domaća robna marka "Montella".

Aroma market
Aroma market(Foto: Aroma)

"Zagorič je dobio jedno lijepo mjesto za kupovinu kvalitetnih i svježih prehrambenih, a i drugih proizvoda za svakodnevne potrebe. Pažljivo smo birali proizvode shodno potrebama naših komšija, a vjerujem da će biti prijatno iznenađeni raznovrsnim, veoma ukusnim hljebovima i drugim pecivima iz naše pekare. Naša pekara se nalazi u okviru samog marketa gdje se peče nekoliko vrsta hljebova tako da kupci uvijek mogu naći svježe pečen hljeb. Prepoznatljivi smo po različitim vrstama peciva, a posbno bih prepučio Dansko pecivo javor-orah i razne vste korasana. Svakodnevno će u ponudi biti svježe voće i povrće pa ćemo kupcima omogućiti da u vrlo kratkom roku dnevnu kupovinu obave na jednom mjestu i kupe proizovde koji su im u tom momentu potrebni. Pozivam sve mještane ovog naselja da nas posjete jer ćemo kroz mnoge akcije i popuste, pored prepoznatljivog kvaliteta, za naše komšije obezbijediti i povoljnu kupovinu", saopštio je Nikola Šćekić, poslovođa novootovorenog Aroma marketa u Zagoriču.

Pecivo
Peciva koja možete naći u Aroma marketu(Foto: Aroma)

Za posjetioce Aroma marketa u Zagoriču danas su pripremljena brojna iznenađenja. Prvih 200 potrošača je dobilo poklon, a pet potrošača koji su među prvima obavili kupovinu višu od 30 eura kao poklon dobili su domaćinsku korpu. Najmlađi su imali priliku da se zabave uz animatora. U petak, 4.09. za prve potrošače čiji račun bude viši od 100 eura biće obezbijeđeni poklon vaučeri. Subota je rezervisana za točak sreće tako da kupci koji u periodu od 11h do 13h obave kupivinu višu od 10 eura imaju pravo učešće.

Aroma market
Aroma market(Foto: Aroma)

Dobitnike očekuju lijepe nagrade.

Vrata ovog Aroma marketa za sve potrošače biće otvorena svakog dana od 7 do 22 h.