Za predsjednika Opštine Mojkovac trguju limuzinu od 29.000 eura

Tenderskom dokumentacijom, koja je juče objavljena na Portalu javnih nabavki, traži se metalik crna limuzina sa automatskim mjenjačem vrijedna do 29.000 eura. Među obaveznom opremom su, između ostalog, pogon na sva četiri točka, grijači prednjih sjedišta, senzori za kišu, parking senzori, kontrola pri vožnji u brdima, navigacija, telefoniranje.
7298 pregleda 6 komentar(a)
Nova limuzina za predsjednika Opštine: Mišnić, Foto: Tv Vijesti
Nova limuzina za predsjednika Opštine: Mišnić, Foto: Tv Vijesti

Opština Mojkovac namjerava da potroši 29.000 eura na novi službeni automobil, koji je namijenjen za njenog predsjednika Ranka Mišnića.

To se zaključuje iz obrazloženja koje je Opština dostavila uz tendersku dokumentaciju.

“Razlozi za skraćenje roka za podnošenje ponuda su da je vozilo koje naručilac sada posjeduje, a koristi se u službene svrhe, službena putovanja predsjednika opštine, amortizovano u mjeri da se i pored redovnog održavanja, dovodi u pitanje ekonomska opravdanost i tehnička ispravnost, a u vezi sa konstantnom potrebom za korištenjem istog”, navodi se, između ostalog, u obrazloženju za skraćenje roka dostavljanje ponuda.

Tenderskom dokumentacijom, koja je juče objavljena na Portalu javnih nabavki, traži se metalik crna limuzina sa automatskim mjenjačem vrijedna do 29.000 eura. Među obaveznom opremom su, između ostalog, pogon na sva četiri točka, grijači prednjih sjedišta, senzori za kišu, parking senzori, kontrola pri vožnji u brdima, navigacija, telefoniranje...

Dokumentacijom je propisano da će plaćanje biti plaćanje putem finansijskog lizinga, od čega učešće od 20 odsto od vrijednosti vozila u roku od 10 dana od dana zaključenja ugovora a ostatak u roku od 60 mjeseci, uplatom preostalog iznosa u jednakim ratama.

Bonus video: