Nuhodžić: Iseljenici ambasadori Crne Gore

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da se ministar Mevludin Nuhodžić sastao sa predstavnicima udruženja koja okupljaju iseljenike iz Crne Gore u Luksemburgu
1210 pregleda 1 komentar(a)
Nuhodžić u Luksemburgu, Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova
Nuhodžić u Luksemburgu, Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Iseljenici iz Crne Gore, predanim i posvećenim radom, predstavljaju ambasadore svoje zemlje, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić, navodeći da ga posebno raduje što se mladi školuju na prestižnim evropskm univerzitetima i zauzimaju važna mjesta u javnom i privatnom sektoru.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da se Nuhodžić sastao sa predstavnicima udruženja koja okupljaju iseljenike iz Crne Gore u Luksemburgu.

Nuhodžić zahvalio iseljenicima koji žive u Luksemburgu na kontinuiranim naporima koje ulažu na afirmaciji Crne Gore.

Ministar je istakao da iseljenici doprinose i dobrim međudržavnim odnosima Crne Gore i Luksemburga.

Navodi se da je Nuhodžić upoznao prisutne sa aktuelnim procesima u Crnoj Gori, s posebnim osvrtom na razvojne infrastrukturne projekte koji se realizuju na sjeveru i ukupna ulaganja Vlade.

Predstavnici iseljeničkih udruženja iskazali su zadovoljstvo povodom upriličenog sastanka, te informisali o aktivnostima na planu unapređenja odnosa sa matičnom državom.

Dogovoreno je da će se udruženim djelovanjem i zajedničkom energijom Vlade Crne Gore i svih udruženja, još intenzivnije raditi na poboljšanju kvaliteta života crnogorskih građana.

Bonus video: