Psi se zaglavili u kanalu, pacijenti u bolnici tvrde da nekoliko noći nisu mogli da spavaju

Pacijenti na internom odjeljenju tvrde da su sa problemom upoznali i odgovorne u pljevaljskoj bolnici, od kojih su tražili da ih premjeste na neko drugo odjeljenje dok se problem ne riješi. Tvrde da nije udovoljeno njihovom zahtjevu
2273 pregleda 0 komentar(a)
Screenshot, Foto: Čitalac Vijesti
Screenshot, Foto: Čitalac Vijesti

Pacijenti na internom odjeljenju pljevaljske bolnice tvrde da nekoliko noći nijesu mogli da spavaju od zavijanja i laveža pasa koji su se zaglavili u podzemnom betonskom kanalu koji spaja dječije i interno odjeljenje.

Tvrde da su sa problemom upoznali i odgovorne u pljevaljskoj bolnici, od kojih su tražili da ih premjeste na neko drugo odjeljenje dok se problem ne riješi. Tvrde da nije udovoljeno njihovom zahtjevu.

"Vijestima" su dostavili više snimaka, snimljenih sa terase jedne od soba internog odjeljenja, a na kojima se čuje lavež i zavijanje psa.

Iz Službe zaštite Opštine Pljevlja "Vijestima" su kazali da ih je danas popodne o tome obavijestila policija, nakon čega su obišli lice mjesta.

Kazali su da su uspjeli jednog manjeg psa da izvade iz kanala, a da je drugi veći ostao u kanalu. Kroz kanal su provučene cijevi od grijanja i otvoren je sa jedne i druge strane.

„Noćas smo oko ponoći ponovo obavješteni da se čuje lavež pasa. Obišli smo lice mjesta i utvrdili da se u kanalu još nalazi pas. Nalazi se na sredini kanala dugog tridesetak metara i nemoguće je prići do njega. Baterijskom lampom smo vidjeli da pas nije zaglavljen i da ima prostora da se kreće. Zaposleni u bolnici i mi smo pokušavali na sve načine da ga primamimo, kako bi došao do izlaza. Jednom smo u tome i uspjeli, ali je vjerovatno od straha ujeo jednog od radnika i vratio se na staro mjesto. Mi smo proširili otvore kanala sa jedne i druge strane kako bi mogao da izađe“, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz Službe zaštite.

Direktor bolnice Eduar Lalović kazao je da je obaviješten danas popodne i da je odmah preduzeo neophodne aktivnosti kako bi problem riješio.

Kaže da je pas sam izašao iz kanala.

"Ulazi u kanal su zatrpani kako psi lutalice ne bi više mogli da ulaze u ovaj kanal", rekao je Lalović.

Bonus video: