POTVRDA KVALITETA I INOVACIJA

Telemach EON Smart Box proglašen za najbolji uređaj za korisnike na svijetu

Za sve ljubitelje sporta tu je Sport Klub sa Premijer ligom, španskom Primerom, Formulom 1, NFL, Euroligom i drugim prestižnim sportskim takmičenjima
4624 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Telemach
Ilustracija, Foto: Telemach
Ažurirano: 17.10.2019. 11:39h

Na najuticajnijem međunarodnom sajmu elektronskih medija i tehnologije IBC2019 održanom u Amsterdamu, EON Smart Box proglašen je za najbolji set-top box u kategoriji „Customer Premise Technology“ ("Najbolji uređaj koji operator obezbjeđuje krajnjem korisniku“).  

Ova nagrada stiže na prvi rođendan EON Smart Boxa i EON paketa kompanije Telemach i predstavlja zvaničnu potvrdu postavljanja novih trendova koji su korisnicima ponudili drugačiji način gledanja televizije i vrhunsko TV iskustvo.

Nakon samo godinu više od 300 hiljada domaćinstava u regionu izabralo je EON pakete zbog vrhunskog korisničkog iskustva i fenomenalne Giga mreže. Više od 200 hiljada domaćinstava koristi EON Smart Box, dok se EON aplikacija koristi na više od milion mobilnih uređaja i računara u regionu.

Zašto je revolucionarni EON Smart Box toliko tražen u Crnoj Gori i ispred svih ostalih set-top box uređaja?

Zato što uz njega svaki TV postaje Smart TV. Daje mogućnost pretrage interneta, gledanja YouTube sadržaja, igranja igrica na bilo kom televizoru. Uz vraćanje programa do čak 7 dana unazad i to na svim kanalima, omiljeni sadržaji nikad neće biti propušteni. Uz njega se dobija i Bluethooth daljinski upravljač koji možete da uperite bilo gdje i kanal, zvuk ili bilo koja komanda će biti prihvaćeni, a uz to ima i glasovnu pretragu. EON Smart Box omogućava i puštanje video sadržaja sa mobilnog uređaja na televizor. Donosi bogat Video klub sa preko 16.000 atraktivnih naslova, koje možete početi da gledate na jednom, a nastavite na bilo kom drugom uređaju - smart TV-u, mobilnom telefonu, tabletu ili računaru.

EON Smart Box uređaj može da ima svako, bilo gdje u Crnoj Gori. Dobija se uz EON pakete, bilo da ste na Telemach mreži ili van mreže, uz bilo koji internet.  

Telemach svojim korisnicima nudi najbolji sportski, filmski, muzički, informativni, dokumentarni i dječiji program standardne i visoke rezolucije, pa ljubitelji dobre televizije mogu da uživaju u više od 200 najpopularnijih TV kanala.

Preko EON paketa pratite kanal Nova M koji donosi utakmice crnogorske reprezentacije za kvalifikacije na Evropsko prvenstvo, vaše omiljene emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", "Super Talent", "Među nama" i "Totalni obrt", ali i najgledaniji serijski i filmski program.

Za sve ljubitelje sporta tu je Sport Klub sa Premijer ligom, španskom Primerom, Formulom 1, NFL, Euroligom i drugim prestižnim sportskim takmičenjima. Regionalna dešavanja pratite na kanalu N1, dok vaši mališani mogu uživati u najkvalitetnijem programu za djecu na Pikaboo.   

Preporučujemo za Vas