Klizalište i koncerti na Pinama za praznike

TO Tivat već narednih dana počinje promociju "Zimske bajke" i Novogodišnjeg programa u Tivtu, po turističkim sajmovima i berzama u zemljama regiona, odakle se i očekuje najveći broj gostiju
4599 pregleda 0 komentar(a)
Vizual, Foto: RADULOVIC
Vizual, Foto: RADULOVIC

Tivćane i njihove goste u „najluđoj noći“ za doček Nove godine, na gradskoj rivi Pine zabavljaće Lexington band i Miligram, a koncept ovogodišnje višednevne novogodišnje manifestacije na otvorenom, usmjeren je prvenstveno na mlažu publiku iz Crne Gore i zemalja regiona.

Rekla je to direktorica Turističke organizacije Tivat Gabrijela Glavočić koja je juče na konferenciji za novinare, predstavila program ovogodišnje manifestacije nazvane „Zimska bajka u Tivtu“. Cio program koštaće oko 200 hiljada eura, a TO će u tome participirati sa 80.000, Opština Tivat 60.000 i glavni sponzori Luštica Bay i Porto Montenegro sa po 10 hiljada eura, dok će ostatak obezbijediti Udruženje ugostitelja Tivta sa kojim TO i Opština u partnerstvu već četvrtu godinu, organizuju novogodišnji program na otvorenom.

Glavni program
Glavni program

"Tivat Zimska bajka 2020“ počinje već 25.novembra velikim otvaranjem privremenog klizališta ma gradskoj rivi Pine uz koncert Nataše Bekvalac i Magla benda. Rivu Pine će pored klizališta na kojem će Tivćani i gosti grada moći da uživaju u narednih mjesec dana, krasiti i okićene gastro-kućice sa posebnom ponudom tivatskih ugostitelja, dočaravajući praznični duh, sve do završetka novogodišnjeg programa 3.janaura. Tokom tih dana biće održani brojni božićni i novogodišnji sajmovi, humanitarni bazari, raznovsrni tematski sadržaji, koncerti, dnevni događaji, cjelodnevna zabava za najmlađe uz „Čarobnu šumu“ – dječiju predstavu na ledu, te tradicionalni koncert za djecu Leontine sa gostima", navela je Glavočić.

Sa presa TO Tivat
Sa presa TO Tivat

Prvo klizalište koje će ikada biti instalirano u Tivtu, donosi i postavlja firma „Glice“ iz Zagreba, a svim zainteresovanima na raspolaganju će biti uređena površina od oko 200 kvadrata sa vještačkim ledom i 100 pari klizaljki svih veličina koji će se iznajmljivazi po popularnoj cijeni od jedan euro na sat. Klizalište će biti na raspolaganju do 25. decembra, kada se Pine pretvaraju u pozornicu za prazničnu feštu.

Otvaranje klizališta
Otvaranje klizališta(Foto: RADULOVIC)

Glavni Novogodišnji program počinje 31. decembra kada će novu, 2020. godinu Tivćani i njihovi gosti na Pinima dočekati uz Lexington Band i Miligram, dok će 1. januara na gradskoj rivi nastupiti Marija Šerifović i Saša Kovačević. U danima pred i neposredno nakon Nove godine, u Tivtu će na Pinima nastupiti i Van Gogh, Vlatko Stefanovski i NY Rock Symphony , Ana Stanić i Pop Simfonija i mnogi drugi gosti iznenađenja.

TO Tivat već narednih dana počinje promociju "Zimske bajke" i Novogodišnjeg programa u Tivtu, po turističkim sajmovima i berzama u zemljama regiona, odakle se i očekuje najveći broj gostiju.