Radulovićima treba pomoć: Za liječenje petogodišnjeg Viktora potrebno oko 3.000 eura

Svi koji žele pomoći Radulovićima mogu uplatiti sredstva na žiro račun: 535-0100100139973-09, Prva banka Crne Gore, na ime Igora Radulovića
5648 pregleda 0 komentar(a)
Viktor Radulović, Foto: Privatna arhiva
Viktor Radulović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 22.10.2019. 11:03h

Za liječenje Viktora Radulovića, petogodišnjeg dječaka iz Nikšića koji ima problema sa bubrezima, potrebno je oko tri hiljade eura, pa porodica Radulović i NVO „Izvor života“, mole sve ljude dobre volje da im pomognu kako bi dječak u najskorije vrijeme mogao da nastavi liječenje u Zagrebu.

„Viktor ima velikih problema sa bubrezima, operisan je i potrebno je dalje liječenje u Zagrebu za šta roditelji nemaju sredstava, s obzirom na to da žive od socijalne pomoći. Viktorovo liječenje, sa troškovima puta, koštaće oko 3.000 eura i za ovu porodicu to je nedostižan iznos”, stoji u saopštenju za javnost koje je potpisala Konstantina Maraš, direktorica NVO “Izvor života”.

kuća Radulovića
Kuća u kojoj žive Radulovići(Foto: Privatna arhiva)

Radulovići, Ana i Igor, imaju troje djece i žive u veoma lošim uslovima u selu Šume, petnaestak kilometara od Nikšića.

„Žive u trošnoj kući koju im je uz minimalnu nadoknadu i uz obavezu da plaćaju dažbine ustupila rođaka. Igor je invalid, nema lijevu šaku, pa samim tim ne može naći zaposlenje koje bi mnogo pomoglo ovoj porodici. Zbog Viktorovog lošeg zdrastvenog stanja porodici je potrebno da što prije obezbijede sanitarni čvor koji kuća nema. Igor je radeći privatno, i pored toga što nema šaku, uspio da ozida dodatnu prostoriju ali za ostalo nema sredstava uprkos volji i želji koju ima”, istakla je Maraš.

Pozvala je sve ljude dobre volje i privrednike da pomognu da Viktor ode na liječenje, kao i u nabavci materijala kako bi Radulovići završili kupatilo..

“Zajedno možemo mnogo i vjerujem da ćemo i ovog puta uspjeti”, poručila je Maraš.

Svi koji žele pomoći Radulovićima mogu uplatiti sredstva na žiro račun: 535-0100100139973-09, Prva banka Crne Gore, na ime Igora Radulovića.

Bonus video: