Novi Voli market u Podgorici

Ono što predstavlja novinu je poseban dio namijenjen potrošačima koji žele da uštede svoje vrijeme kupovinom hrane i napitaka "za ponijeti"
14250 pregleda 0 komentar(a)
Novootvoreni Voli objekat
Novootvoreni Voli objekat

Kompanija Voli je otvorila svoj novi hipermarket, na ulasku u Podgoricu, iz putnog pravca Budva, Cetinje, Podgorica.

Prva dva dana od otvaranja, na snazi je popust od 10% na sve artikle. Izuzetak predstavljaju proizvodi čija je cijena zakonski regulisana.

Market se postire na površini od 1200 m2, a u sklopu objekta je i apoteka Tea Medica. U bogatoj ponudi je veliki broj domaćih proizvoda, brižno odabrani uvozni proizvodi, svježa morska I riječna riba, poljoprivredni proizvod iz Volijevog uzgoja na Šasu, proizvodi Volijeve pekare i kuhinje.

Poseban akcenat na zdravoj hrani
Poseban akcenat na zdravoj hrani

Poseban akcenat je na zdravoj hrani, svježim namirnicama koje su prvi izbor potrošača koji posebno vode računa o uravnoteženoj ishrani.

Ono što predstavlja novinu je poseban dio namijenjen potrošačima koji žele da uštede svoje vrijeme kupovinom hrane i napitaka "za ponijeti".

Dosta novina u ponudi
Dosta novina u ponudi

U ponudi će se osim raznih vrsta kafa, svježe cijeđenih sokova i smutija, naći i svježe pripremljene voćne i povrćne obrok salate, ali i specijaliteti sa roštilja: hamburgeri, kobasice, razne vrste mesa...

Posebna pažnja će biti poklonjena sendvičima sačinjenim od najkvalitetnijih namirnica, kao i picama koje se pripremaju po neprevaziđenoj originalnoj italijanskoj recepturi.

Iz novootvorenog objekta
Iz novootvorenog objekta

Navedena specijalna ponuda predstavlja novi koncept u ponudi, sa nazivom Izvolite.

Galerija