Svakim danom poklon nedjeljnik: Specijalizovani dodaci uz "Vijesti"

Cilj nam je da zadržimo nezavisnu, prepoznatljivu uređivačku politiku, da proširimo krug u pokrivanju informacijama, vodeći se principom da su činjenice svetinja, a da su komentari slobodni
154 pregleda 0 komentar(a)
Vijesti, novi dizajn, Foto: Vijesti
Vijesti, novi dizajn, Foto: Vijesti
Ažurirano: 06.03.2018. 11:48h

Novi dodaci, ekskluzivne priče, temeljne analize, nove rubrike samo su neke od novina koje donosi redizajn print izdanja "Vijesti".

Svakog dana, uz "Vijesti", poklon specijalizovani nedjeljni dodatak, savremenog izgleda.

Cilj nam je da zadržimo nezavisnu, prepoznatljivu uređivačku politiku, da proširimo krug u pokrivanju informacijama, vodeći se principom da su činjenice svetinja, a da su komentari slobodni.

"Vijesti" su u proteklih 20 godina imale prepoznatljiv i moderan izgled. Ovim redizajnom pravimo još atraktivnije dnevne novine i prateći evropske i svjetske standarde grafičkog dizajna idemo u korak sa vremenom, dok sve to čitaocu nudimo na jedan moderan, jednostavan i zanimljiv način

Uvodimo novu organizaciju rubrika u štampanom izdanju, i želimo da druženje sa "Vijestima" učinimo zanimljivijim, s ciljem da olakšamo čitaocima pristup ne samo tekstovima koji se bave ključnim političkim, društvenim i ekonomskim događajima u zemlji i inostranstvu, već i svim drugim događajima iz raznih sfera interesovanja.

Uskoro u prodaji

PRINT JE I DALJE U MODI

Bonus video: