VERIGE65 – spoj moderne arhitekture i dubokog poštovanja prema prirodi

Pogled sa terase ovog restorana je možda najljepša razglednica koju ćete odnijeti sa sobom
10697 pregleda 0 komentar(a)
Prave hedoniste osvojiće vrhunska usluga, neobičan meni i odličan izbor vina, Foto: Instagram
Prave hedoniste osvojiće vrhunska usluga, neobičan meni i odličan izbor vina, Foto: Instagram

U najužem dijelu Bokokotorskog zaliva smješten je restoran Verige65, gdje jednostavne forme i staklene površine stvaraju utisak duboke povezanosti sa prirodnim okruženjem Boke.

Verige65
Restoran Verige65(Foto: Miloš Samardžić)

Pažljivo uređeni enterijer odiše prozračnošću, ne skrivajući ljepotu okruženja u kome se nalazi. Svaki detalj odabran je sa pažnjom koju ne možete a da ne primijetite. Prave hedoniste osvojiće vrhunska usluga, neobičan meni i odličan izbor vina. Jelovnik Verige65 kombinuje elemente različitih kulinarskih tradicija koje u ovom mjestu vole da zovu fuzijom svjetskih kuhinja. Inspirisani prvenstveno Mediteranom, zatim Azijom i bliskim Istokom, Verige65 nudi raznolik spektar jela svjetskih kuhinja pripremljenih po recepturi šefa kuhinje.

Verige65
Verige65 nudi raznolik spektar jela svjetskih kuhinja(Foto: Instagram)

Pogled sa terase ovog restorana je možda najljepša razglednica koju ćete odnijeti sa sobom. U sjećanje će vam se urezati gradić Perast, ostrvo Sv. Đorđa i Gospa od Šrpjela. Dodatni ugođaj ćete imati i ako se, tokom vašeg boravka, izbliza susretnete sa kruzerima, jahtama i katamaranima koji prolaze pored vas na svega desetak metara.

verige65
Pogled sa terase ovog restorana je možda najljepša razglednica koju ćete odnijeti sa sobom(Foto: Instagram)

Ne morate brinuti ni gdje ćete se parkirati jer mjesta za automobile ima dovoljno, a ako slučajno dolazite sa mora, tik uz restoran je smješten dok pogodan za brodove do 15 metara.

Verige65
Verige65 – spoj moderne arhitekture i dubokog poštovanja prema prirodi(Foto: Instagram)

Lista razloga zbog kojih trebate posjetiti ovo mjesto duga je skoro kao i Evropski put 65 koji ovaj restoran simbolično nosi u svom nazivu.