UNIQA & The Capital Plaza ujedinjeni u borbi protiv karcinoma dojki

Pored korisnih informacija, sve prisutne dame će biti u prilici da dobiju besplatne preglede i/ili popuste do čak 50% u klinici Kerber, ali i nagrade iznenađenja
1235 pregleda 0 komentar(a)
Predavanja o značaju preventivnih pregleda 24. oktobra, Foto: Uniqa
Predavanja o značaju preventivnih pregleda 24. oktobra, Foto: Uniqa
Ažurirano: 23.10.2019. 13:57h

Svakog oktobra, cijeli svijet se ujedini sa jednim povodom – da pobijedi karcinom dojke.

UNIQA & The Capital Plaza Vas pozivaju da se i mi ujedinimo i zajednički obilježimo “ružičasti oktobar” u galeriji Diplomatske kule Capital Plaza centra gdje će 24. oktobra u 15h organizovati predavanja o značaju preventivnih pregleda u suzbijanju ove opake bolesti.

Predavanje će održati dr Radomir Rakočević, radiolog i stručni saradnik Poliklinike Rezidencija Zdravlja Kerber, članice MedUNIQA mreže partnera koja se nesebično priključila ovom društveno odgovornom projektu.

Pored korisnih informacija, sve prisutne dame će biti u prilici da dobiju besplatne preglede i/ili popuste do čak 50% u klinici Kerber, ali i nagrade iznenađenja.

A kako su zdravi stilovi života takođe bitno oružje u borbi protiv karcinoma dojki, u popodnevnim časovima nastavljamo obilježavanje “ružičastog oktobra” u Capital Fitnes centru –Open fitness day, sa početkom u 18h.

Kako bi dame obezbijedile svoje mjesto na predavanju/treningu, potrebno je poslati prijavu preko linka: https://www.uniqa.me/o-nama/ruzicasti-oktobar.html najkasnije do 23. oktobra u 12h.

Pored pomenutih aktivnosti, UNIQA kao društveno odgovorna kompanija, tokom “ružičastog oktobra” svim damama koje zaključe polisu životnog osiguranja obezbjeđuje besplatan ultrazvučni pregled.