Zahvaljujući vama i dalje najbolji!

Vijesti su kao pojam u posljednjih 12 mjeseci bili u top tri najtraženija pojma na Google-u u Crnoj Gori i prvi u kategoriji portala, stavljajući nas ispred giganta kao što je Facebook
6097 pregleda 10 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.11.2019. 13:32h

Portal Vijesti se i ovog oktobra, prema podacima Google Analytics-a sa 78 miliona otvorenih stranica, našao na vrhu liste najčitanijih portala u Crnoj Gori.

Prethodnog mjeseca sve naše platforme posjetilo je 1,2 miliona jedinstvenih korisnika, koji su se na našem portalu zadržavali u prosjeku sedam, a na aplikaciji 10 minuta po jednoj posjeti.

Preko 1,3 miliona pregleda na našoj video platformi još jednom dokazuje da je potreba za brzim izvorom informacija u neprestanom porastu i da nekoliko minuta video zapisa može biti znatno efikasnije u odnosu na duži pisani sadržaj.

Vijesti
Redakcija Vijesti(Foto: Boris Pejović)

Zahvaljujući vama, Vijesti su kao pojam u posljednjih 12 mjeseci bili u top tri najtraženija pojma na Google-u u Crnoj Gori i prvi u kategoriji portala, stavljajući nas ispred giganta kao što je Facebook.

analytics
Podaci Google Analytics-a (screenshot)
Analytics
Podaci Google Analytics-a (screenshot)

Portal Vijesti i ND Vijesti, u saradnji sa Televizijom Vijesti, se trudi da relevantnim sadržajima zadovolji potrebe svojih čitalaca za brzim i tačnim informacijama. Gore navedeni podaci su, za naš tim, razlog više da iz dana u dan napreduje i pruža vam samo najkvalitetnije sadržaje. Tu smo za vas!

Hvala vam na ukazanom povjerenju!

Bonus video: