Ulcinj: Počinje Davis cup, u subotu svečana sjednica SO

Kao Dan opštine, Ulcinj slavi prvu subotu u aprilu koja simbolizuje kraj berbe maslina, odlazak pomoraca na brodove i početak sezone
89 pregleda 0 komentar(a)
Ulcinj grad, Foto: Alfa-tours.com
Ulcinj grad, Foto: Alfa-tours.com
Ažurirano: 03.04.2018. 09:26h

Svečanim otvaranjem Davis cupa Montenegro 2018, večeras u Ulcinju i zvanično počinje Program povodom Dana Opštine, koji će biti obilježen u subotu. Kako je najavljeno, na prestižnom takmičenju, učestvovaće osam reprezentacija.

U četvrtak, biće upriličena svećanost povodom završetka radova na izgradnji novog trotoara i rasvjete u Novoj Mahali dok će u večernjim satima biti održan 10. tradicionalni koncert Muzičke škole u Ulcinju. Dan kasnije, biće održana 10. naučna konferencija „Inovacije, obrazovanje, istraživanje i nauka u funkciji globalnog razvoja“ u organizaciji Centra za ekonomska istraživanja iz Ulcinja.

Istog dana, počinje trodnevni Turnir prijateljstva koji organizuje Fudbalski centar Caušević. Promoteri turnira su Mirsad Fazlagić i Zoran Batrović a očekuje se učešće 12 selekcija raznih uzrasta iz Crne Gore, Albanije i sa Kosova. U večernjim satima biće održana i tradicionalna izložba likovnih umjetnika iz Ulcinja. U subotu, na Dan Opštine biće odrćana svečana sjednica Skupštine Opštine Ulcinj.

Kao Dan opštine, Ulcinj slavi prvu subotu u aprilu koja simbolizuje kraj berbe maslina, odlazak pomoraca na brodove i početak sezone.

Bonus video: