Vidimo se u The Capital Plazi!

S obzirom na to da se bliži praznična sezona, sve prodavnice mode u centru The Capital Plaza pripremaju zanimljive ponude, uz nove kolekcije, praznične popuste i niz povoljnosti
4605 pregleda 0 komentar(a)
The Capital Plaza, Foto: The Capital Plaza
The Capital Plaza, Foto: The Capital Plaza
Ažurirano: 19.11.2019. 08:45h

The Capital Plaza je komercijalno, rezidencijalno i društveno srce Podgorice, mjesto koje objedinjava kvalitet, ekskluzivnost i stil.

Ujedno, ovaj savremeni objekat predstavlja stjecište najrazličitijih profila ličnosti iz svih društvenih sfera, koji svoje slobodno vrijeme provode na kvalitetan način, uz vrhunsku uslugu i jedinstven sadržaj.

High fashion
High fashion

S obzirom na to da se bliži praznična sezona, sve prodavnice mode u centru The Capital Plaza pripremaju zanimljive ponude, uz nove kolekcije, praznične popuste i niz povoljnosti.

“Veoma smo ponosni na sve naše zakupce koji se bave modnom industrijom. Sa zadovoljstvom želim da istaknem da naši zakupci jesu sinonim za ono što predstavlja visoku modu, kada govorimo o Podgorici kao tržištu. S tim u vezi, u radnjama Tenero Fashion, MBM Fashion, Enrico Marinelli i XYZ Gold možete naći najpoznatije svjetske brendove. Takođe želim da istaknem da će se modnoj zoni The Capital Plaza centra uskoro pridružiti i crnogorska modna dizajnerka Milena Đurđić, koja će veoma brzo otvoriti svoj atelje u našem centru”, kazala je Tatjana Vuksanović, direktorica The Capital Plaza centra.

Tatjana Vuksanović
Vuksanović

Ovaj multifunkcionalni centar dizajniran je na atraktivan način i udovoljava svim potrebama profesionalnog i porodičnog života.

“The Capital Plaza centar je postao obilježje savremene Podgorice. Postao je turistička atrakcija, pa je nazaobilazan centar za sve strance koji posjećuju Podgoricu. Ovome dosta doprinosi i prisustvo hotela visoke kategorije i fenomenalne usluge, kao i prvi i jedini Hard Rock Cafe u regionu. Međutim, i ovdje ćete naići na balansiranu podijeljenost – dakle, u The Capital Plaza centru svakodnevno možete sresti kako strance, tako i domaće, a i ljude iz regiona. Na kraju, iako strana investicija – The Capital Plaza je crnogorska priča - najsavremenije svjetske standarde donijeli smo u Podgoricu, i adaptirali ih domaćem tržištu”, ističe direktorica centra.

The Capital Plaza se ne obraća isključivo jednoj grupaciji ljudi, u centru The Capital Plaza ćete sresti sve, od studenata do ambasadora, s obzirom na to da su sadržaji koje centar nudi prilagođeni svim standardima.