Direktor marine Porto Montenegro predsjednik prestižnog svjetskog nautičkog instituta

Toni Braun, nekadašnji skiper megajahti rodom iz Australije, od početka razvoja projekta Porto Montenegro u Tivtu 2007. godine, nalazi se na mjestu direktora marine u tivatskom luksuznom nautičko-turističkom centru
1202 pregleda 0 komentar(a)
Braun, Foto: Porto Montenegro
Braun, Foto: Porto Montenegro

Direktor marine Porto Montenegro u Tivtu, Toni Braun, imenovan je za predsjednika Instituta globalnih marina (Global Marina Institute).

GMI ima ingerenciju i odgovornost za nadzor obrazovanja u sektoru marine, osposobljavanja i sertifikovanja članova tih marina kroz institucije Asocijacije u Marina industriji (MIA) i Britanskih marina (BM).

„Braun je imenovan za predsjednika Instituta na osnovu desetogodišnjeg iskustva u vođenju i rukovođenju marine Porto Montenegro, dobitnice jedinstvene i prestižne Platinum nagrade, koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA). Sa ovim globalnim priznanjem marina Porto Montenegro je jedina marina na svijetu kao nosilac najvišeg ranga kvaliteta u jahting usluzi i industriji. Braun je akcentovao da se raduje novoj funkciji, i da je njegova misija da se svi nautičari obrazuju po najvećim svjetskim standardima, i rade po istim", saopšteno je danas tim povodom iz Porto Montenegra.

Toni Braun, nekadašnji skiper megajahti rodom iz Australije, od početka razvoja projekta Porto Montenegro u Tivtu 2007. godine, nalazi se na mjestu direktora marine u tivatskom luksuznom nautičko-turističkom centru. On je na toj poziciji bio inicijator ili predvodnik uvođenja niza novina u ponudu marine, kao i novih ekoloških tehnologija poput „Sea Bin“ projekta automatskog sakupljanja čvrstog plutajućeg otpada na površini mora u marini.

Institut globalnih marina (GMI) osnovan je 2011. godine kao partnerstvo Britanskog udruženja marinaca i Asocijacija Marina Industrije - pruža globalnu obuku i sertifikate za marine s ciljem održavanja i povećanja standarda u marinama širom svijeta. GMI radi na održavanju postojećih sertifikata i razvoju novih puteva sertifikovanja i za obuku kako bi se zadovoljile potrebe postojećih marina i marina koje se razvijaju širom svijeta.

Bonus video: