Obuka za mlade koji žele da postanu istraživački novinari

Trening traje tri mjeseca, tokom kojih će oni koji prođu selekciju naučiti teoriju i tehnike istraživačkog novinarstva, ali i druge multimedijalne discipline, poput fotografije
917 pregleda 0 komentar(a)
Naslovnica Monitora, Foto: Monitor
Naslovnica Monitora, Foto: Monitor

Uz podršku trenera i medijskih profesionalaca, kandidati će raditi naistraživačkim pričama koje će biti objavljene u nedjeljniku Monitor. Monitor će na kraju raspisati konkurs za najbolje istraživačke priče koje će biti novčano nagrađene

Nedjeljnik Monitor, u okviru projekta koji finansira INTERNEWS/USAID, raspisuje oglas i poziva 12 mladih ljudi da se priduže našem timu i nauče osnove istraživačkog novinarstva.

Trening traje tri mjeseca, tokom kojih će oni koji prođu selekciju naučiti teoriju i tehnike istraživačkog novinarstva, ali i druge multimedijalne discipline, poput fotografije. Tokom tog perioda, uz podršku trenera i medijskih profesionalaca, kandidati će raditi naistraživačkim pričama koje će biti objavljene u nedjeljniku Monitor.

Monitor će na kraju raspisati konkurs za najbolje istraživačke priče koje će biti novčano nagrađene.

Svi zainteresovani mogu da se jave redakciji Monitora, putem mejla – monitor@t-com.me, i na telefone- 067 256 810, 020 404 641.

Bonus video: