500 GB/MINUTA/SMS/DA IH TROŠIŠ KAKO ŽELIŠ

Jedinstveni benefiti za nove korisnike Telekom pripejda

Neograničeni pozivi u mreži i 1 GB interneta sa svakom dopunom, besplatan YouTube godinu dana
5121 pregleda 0 komentar(a)
Telekom pripejd, Foto: Crnogorski Telekom
Telekom pripejd, Foto: Crnogorski Telekom

Crnogorski Telekom predstavio je jedinstveni pripejd koncept sa besplatnim gigabajtima, minutima i SMS-om za nove korisnike. 

Za razliku od uobičajenih pripejd ponuda koje unaprijed ograničavaju korisnike pri potrošnji gigabajta, minuta i SMS-ova, novi Telekomov koncept korisnicima omogućava da sami biraju kako će potrošiti dobijene benefite.  

Crnogorski Telekom
Crnogorski Telekom(Foto: Crnogorski Telekom)

Naime, novim pripejd korisnicima na raspolaganju je 500 jedinica, koje istovremeno predstavljaju gigabajte, minute i poruke, a mogu da ih troše kako žele.  

Kako to izgleda u praksi?

Iz Telekoma objašnjavaju da ako pripejd korisnik surfujući internetom potroši 2GB (odnosno 2 jedinice), ostaje mu 498 jedinica na raspolaganju za surfovanje, poruke i pozive ka svim mrežama. 

Ako u međuvremenu razgovara 40 minuta (što je 40 jedinica) i pošalje 20 SMS-ova (čime troši 20 jedinica), ostaje mu još 438 jedinica na raspolaganju. 

Drugim riječima, novi pripejd prati ritam i potrebe korisnika, zaključuju iz ove kompanije.  

I tako dvije sedmice, jer 500 jedinica traje 15 dana od dana registracije kartice. A potrošnju je lako pratiti preko aplikacije Telekom ME.  

Po isteku 15 dana, svaka dopuna donosi besplatne pozive u mreži i 1 GB interneta koji važe narednih 7 dana. Nove pripejd korisnike svakog mjeseca tokom godinu dana očekuje besplatnih 20 GB za strimovanje sadržaja sa YouTube-a.

Iz Telekoma podsjećaju da pripejd korisnici ne moraju da brinu o neželjenoj potrošnji interneta, jer ako surfujući internetom i potroše besplatne gigabajte, internet saobraćaj će biti blokiran. Isto važi i za YouTube gigabajte.

Telekom pripejd može se kupiti na trafikama i u T-Centrima širom Crne Gore. Više informacija o Telekomovim pripejd i postpejd tarifama može se pronaći na sajtu www.telekom.me.  

Preporučujemo za Vas