Na već niske cijene prva dva dana dodatni popust od 10 odsto

Hard Diskont Laković će na dan otvaranja i sjutradan za sve kupce obezbijediti na već niske cijene dodatnih 10 odsto popusta na kompletnu kupovinu.
14622 pregleda 0 komentar(a)
HD Laković, Foto: HD Laković
HD Laković, Foto: HD Laković
Ažurirano: 27.11.2019. 08:40h

Sjutra 28. novembra Hard Diskont Laković u 7h otvara vrata novog hipermarketa na Zlatici. Objekat se nalazi na atraktivnoj lokaciji – magistralnom putu, na samom ulasku u glavni grad.

HD Laković
HD Laković(Foto: HD Laković)

Na preko 2500 m2 potrošači će uživati u odabranom asortimanu, vrhunskoj usluzi, modernom i prijatnom ambijentu. Imajući u vidu frekventnost i poziciju lokacije, obezbijeđen je i parking od tri stotine mjesta kako bi kupovina bila što komfornija i jednostavnija.

HD Laković
HD Laković(Foto: HD Laković)

Kompanija HD Laković se naročito trudi da podstakne domaću proizvodnju i da je kroz kvalitetnu ponudu predstavi krajnjem potrošaču, pa je poseban akcenat dat upravo na širokom izboru domaćih proizvoda.

HD Laković
HD Laković(Foto: HD Laković)

“Ponuda prehrambenih i neprehrambenih proizvoda je prilagođena potrebama, kako lokalnih potrošača, tako i turista koji svakodnevno prolaze i dolaze u naš glavni grad, a poseban fokus je na svježem voću i povrću, kvalitetnim mesnim i mliječnim prerađevinama, pekarskim delicijama i strogo kontrolisanom kvalitetu svježeg mesa,” istakli su iz firme HD Laković.

HD Laković
HD Laković(Foto: HD Laković)

Hard Diskont Laković će na dan otvaranja i sjutradan za sve kupce obezbijediti na već niske cijene dodatnih 10 % popusta na kompletnu kupovinu.

HD Laković
HD Laković(Foto: HD Laković)

Dvanaesti u nizu, ovaj hipermarket je značajna investicija firme HD Laković, koja je samo korak dalje u unaprjeđenju i širenju mreže ozbiljnih maloprodajnih lanaca u Crnoj Gori.