Otvoren hipermarket HD Laković

Za sve potrošače danas i sjutra dodatnih 10% na kupovinu

HD Laković je povodom otvaranja ovog objekta obezbijedio posebne povoljnosti pa će danas i sjutra, na već niske cijene, svi kupci imati još dodatnih 10% popusta na kompletnu kupovinu
11304 pregleda 0 komentar(a)
HD Laković, Foto: HD Laković
HD Laković, Foto: HD Laković
Ažurirano: 28.11.2019. 11:13h

HD Laković svojim potrošačima nudi najbolje uslove kupovine i širok izbor proizvoda. Danas na magistralnom putu na Zlatici, otvoren je novi hipermarket  koji se nalazi na samom ulazu u glavni grad.  

U ovom objektu potrošači će moći da uživaju u kupovini svježeg voća i povrća, kvalitetnih mliječnih prerađevina, pekarskih delicija, kao i svježeg mesa kontrolisanog kvaliteta, stavljajući akcenat uvijek i na domaće proizvođače.  

HD Laković
HD Laković(Foto: HD Laković)

HD Laković je povodom otvaranja ovog objekta obezbijedio posebne povoljnosti pa će danas i sjutra, na već niske cijene,  svi kupci imati još dodatnih 10% popusta na kompletnu kupovinu, a tri stotine parking mjesta, sa kojima raspolaže ovaj objekat, doprinosi da trgovina bude komforna i brza.   

Vodeći se potrebama kako lokalnih potrošača, tako i turista koji svakodnevno prolaze i dolaze u naš grad, konfiguracija objekta je pažljivo osmišljena kako bi uz bogatu ponudu i širok asortiman proizvoda, kupci imali sve na jednom mjestu. Pored nove i najbolje asortimanske i cjenovne ponude na našem tržištu, HD Laković je obezbijedio nova radna mjesta i obogatio ponudu i standard kupovine u ovom bitnom dijelu grada.  

Galerija

Preporučujemo za Vas