nakon odrona u kanjonu morače

Put Podgorica - Kolašin otvoren za putnička vozila

Iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) su saopštili i da je zatvoren put preko Mateševa
5809 pregleda 3 komentar(a)
Odron u Platijama juče, Foto: Čitalac Vijesti, Čitalac Vijesti
Odron u Platijama juče, Foto: Čitalac Vijesti, Čitalac Vijesti
Ažurirano: 30.11.2019. 09:22h

Saobraćaj na putu Podgorica - Kolašin uspostavljen je za putnički saobraćaj nakon jučerašnjih odrona u kanjonu Morače, saopšteno je iz OKC Uprave policije.

Put je i dalje zatvoren za teretna vozila.

Iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) su saopštili i da je zatvoren put preko Mateševa.

Saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara u prekidu je od 6. novembra zbog odrona u mjestu Sokolovina.

Do 6. decembra, zbog izgradnje zidova u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice-Jelovica, biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila.

Na magistralnom putu Trubjela - Vilusi, zbog rekonstrukcije, saobraćaj je u prekidu od devet do 12 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom.

Na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita, na dionici Međuvršje – Ivanova korita, saobraćaj biće obustavljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog rekonstrukciji magistralnog puta Debeli brijeg- Herceg Novi u mjestu Tatarbašča biće promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije puta Dinoša - Cijevna promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a biće potpuno obustavljen od 12 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-21 Barski most-Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

Zbog istražnih radova na magistralnom putu M-2 dionica Bijelo Polje-Barski most biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni-

Zbog sanacije kolovoza na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica-Mioska režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog bušačko–minerskih radova u sklopu rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja – Metaljka saobraćaj će biti potpuno obustavljen od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Zbog izgradnje zidova (W12 I W15 K1)u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice –Jelovica saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila.

Od 15. novembra do 31. marta upotreba zimske opreme je obavezna za sva motorna vozila na putevima gdje su snijeg, led ili poledica.

Preporučujemo za Vas