AMSCG:

Uspostavljen saobraćaj na putu Podgorica- Kolašin za sva vozila

Saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara u prekidu je od 6. novembra zbog odrona u mjestu Sokolovina
1849 pregleda 0 komentar(a)
Odron u Platijama prekjuče, Foto: Čitalac "Vijesti"
Odron u Platijama prekjuče, Foto: Čitalac "Vijesti"
Ažurirano: 01.12.2019. 09:25h

Saobraćaj na magistralnom putu Podgorica - Kolašin uspostavljen je za sve vrste vozila, saopštili su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i dodali da se otežano saobraća na putu preko Mateševa.

Saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara u prekidu je od 6. novembra zbog odrona u mjestu Sokolovina.

U Crnoj Gori se saobraća uglavnom po suvim putevima, uz mjestimično izraženu poledicu na putevima na sjeveru.

Do 6. decembra, zbog izgradnje zidova u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice - Jelovica, biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila.

Na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita, na dionici Međuvršje – Ivanova korita, saobraćaj biće obustavljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog rekonstrukciji magistralnog puta Debeli brijeg- Herceg Novi u mjestu Tatarbašča biće promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije puta Dinoša - Cijevna Zatrijebačka promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a biće potpuno obustavljen od 12 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-21 Barski most - Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje - Ribarevine režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

Zbog istražnih radova na magistralnom putu M-2 dionica Bijelo Polje-Barski most biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog sanacije kolovoza na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica - Mioska režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog bušačko–minerskih radova u sklopu rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja – Metaljka saobraćaj će biti potpuno obustavljen od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Od 15. novembra do 31. marta upotreba zimske opreme je obavezna za sva motorna vozila na putevima gdje su snijeg, led ili poledica.

Preporučujemo za Vas