Konfuzija o podjeli ulaznica za Džibonija: Uzalud čekali ispred prostorija Glavnog grada

Veliki broj građana koji su čekali u redu je ostao bez ulaznice, te negoduju jer iz Glavnog grada prethodno nije pojašnjeno koliko će ulaznica večeras biti podijeljeno
5510 pregleda 9 komentar(a)
Glavni grad, Foto: Luka Zeković
Glavni grad, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.12.2019. 20:55h

U prostorijama Glavnog grada večeras su dijeljene besplatne ulaznice za koncert popularnog kantautora Zlatana Stipišića Džibonija u Bemax areni, 20. decembra.

Veliki broj građana koji su čekali u redu je ostao bez ulaznice, te negoduju jer iz Glavnog grada prethodno nije pojašnjeno koliko će ulaznica večeras biti podijeljeno.

Iz Glavnog grada su na zvaničnoj Fejsbuk stranici ranije danas objavili da je za prilikom preuzimanja ulaznica potrebno pokazati identifikacioni dokument, ne naglasivši kome su ulaznice namijenjene.

"Obavještavamo građane da će se karte za koncert Džibonija u Bemax areni dijeliti danas na prijavnici upravne zgrade Glavnog grada (Njegoševa 13) od 18.00h. Za preuzimanje karata potrebno je da pokažete identifikacioni dokument", navedeno je u objavi.

gibo
Objava na stranici Glavnog grada(Foto: Facebook.com)

Glavni grad je preko zvanične Fejsbuk stranice prije dva dana, 9. decembra, dijelio prvih 50 ulaznica za koncert, najavivši da će karte dijeliti do 20. decembra.

"Karte dobijaju prvih 25 pratilaca koji u komentaru označe jednog prijatelja koji će takođe zapratiti stranicu Glavnog grada. Glavni grad će karte dijeliti do 20.decembra, odnosno do početka koncerta. Pratite naše stranice i budite u toku na koji sve način možete dobiti karte", naveli su tad u objavi.

U odgovoru jednom pratiocu koji je osvojio ulaznice su naveli da se ulaznice mogu preuzeti sjutradan na prijavnici upravne zgrade Glavnog grada.

Informacije o podjeli ulaznica nema među posljednjim novostima na zvaničnom sajtu Glavnog grada.

"Obavještavamo sve građane Podgorice da Glavni grad dijeli karte za koncert Džibonija i to preko svoje fb stranice. Podjela karata ne vrši se kod nas, kao što su pojedini mediji objavili. Molimo Vas da pratite njihove objave kako bi dosli do karte. Pratite fb stranicu - Glavni grad Podgorica", saopšteno je prije dva dana na Fejsbuk stranici Bemax arene.

Džiboni će 20. decembra nakon dvije i po godine nastupiti u Podgorici, a koncertni kapacitet Bemax arene je oko 4.000 mjesta.

Bonus video: