Hotel Palas u Petrovcu – oaza udobnosti i dobrog raspoloženja

Hotel Palas raspolaže sa nekoliko kongresnih sala, pa je osim za vjenčanja, izuzetno pogodan za održavanje seminara, stručnih skupova, koktel zabava i ostalih događaja.
6282 pregleda 0 komentar(a)
Smješten u srcu Petrovca: Hotel Palas, Foto: Hotel Palas
Smješten u srcu Petrovca: Hotel Palas, Foto: Hotel Palas

Hotel ‘’Palas’’ u Petrovcu, jedan je od najljepših hotela duž Mediterana. Smješten u srcu Petrovca, malog primorskog mjesta nadomak Budve, oduvijek je bio privlačna destinacija za ugodan i prijatan odmor. Svojom udobnošću i toplinom, prepoznatljivim mediteranskim stilom i očaravajućim pogledom na more, iznova osvaja srca gostiju koji mu se zadovoljni vraćaju iz godine u godinu.

Tokom zimskog perioda, hotel Palas u ponudi ima specijalne aranžmane (porodični, wellness, romantični i drugi).

Hotel Palas

Lokacija hotela - uz samo šetalište, moderan wellness & spa centar sa teretanom kao i dječija animacija, čine idealne uslove za aktivan i sadržajan odmor na moru u zimskom periodu.

Porodični paket po cijeni od 150 eura obuhvata dva noćenja za dvije osobe i uslugu na bazi punog pansiona. Za dvoje djece uzrasta do 10 godina, boravak je besplatan, dok se za djecu od 10 do 12 godina odobrava popust od 50%, a za djecu uzrasta od 12 do 14 godina, popust od 30%.

Hotel Palas

Wellness paket po cijeni od 90 eura podrazumijeva jedno noćenje za dvije osobe uz uslugu na bazi polupansiona. Korišćenje wellness i spa sadržaja, vježbanje u teretani uz pratnju trenera, konsultacije sa fizioterapeutom kao i mediteranska relax masaža sa toplim uljima su besplatni, odnosno uključeni u cijenu paketa.

Hotel Palas

Romantični paket pocijeni od 90 eura odnosi se na jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe i romantičnu večeru u pop up restoranu “Makarul”. Korišćenje bazena i mediteranska relax masaža sa toplim uljima su obuhvaćeni navedenom cijenom paketa.

Hotel Palas

Palas je poznat i po izrazitom gostoprimstvu, odličnoj nacionalnoj i internacionalnoj kuhinji, prostranim i udobnim sobama, što sve ukupno gostima pruža autentičan doživljaj i komforan boravak.

Hotel Palas

Ekskluzivna sala za vjenčanja, „honey moon“ sobe, blizina mora, romantični zalasci sunca, francuska terasa, blizina brojnih crkava i manastira, kao i mogućnost različitih organizacija po željama budućih supružnika, posebno su pozicionirali hotel Palas kao idealnu destinaciju za vjenčanja. Potvrda za to je stigla i prije nekoliko godina u vidu prestižne nagrade ''WORLD LUXURY HOTEL AWARDS'' u kategoriji “Luxury Wedding Destination“, koja je u svijetu poznata kao Oskar u hotelskoj industriji i predstavlja priznanje za visok kvalitet pružanja usluga u hotelijerstvu.

Hotel Palas raspolaže sa nekoliko kongresnih sala, pa je osim za vjenčanja, izuzetno pogodan za održavanje seminara, stručnih skupova, koktel zabava i ostalih događaja.

Detaljnije informacije o ponudi Hotela možete dobiti putem telefona +382 33 421 100 i web sajta www.hgbudvanskarivijera.com