Heleni iz Podgorice potrebna pomoć za odlazak na operaciju u Italiju

Kako je Vijestima saopšteno iz fonda “ Hilal”Fond zdrastva Crne Gore je obezbijedio troškove za operaciju u iznosu od 230 hiljada eura, međutim, još 21 hiljada eura je potrebna za postoperacioni oporavak uz pratnju roditelja, a oporavak može trajati od 6 do 12 mjeseci, na klinici u kojoj se vrši operacija
4243 pregleda 5 komentar(a)
Helena
Helena
Ažurirano: 16.12.2019. 16:17h

Humanitarni fond “Hilal” iz Bijelog Polja pokrenuo je akciju prikupljanja pomoći za sedamnaestogodišnju Helenu Adrović. Helena je porijeklom iz Petnjice a poslednjih par godina su nastanjeni u Podgorici.

Helena od rođenja ima zdravstvenih problema za jetru i potrebna joj je transplantacija. Operacioni zahvat u Italiji.

Kako je Vijestima saopšteno iz fonda “ Hilal”Fond zdrastva Crne Gore je obezbijedio troškove za operaciju u iznosu od 230 hiljada eura, međutim, još 21 hiljada eura je potrebna za postoperacioni oporavak uz pratnju roditelja, a oporavak može trajati od 6 do 12 mjeseci, na klinici u kojoj se vrši operacija.

“Da slučaj njene zdrastvene bolesti bude još teži njen otac prije godinu dana radeći na građevini pao je sa skele i slomio tri pršljena na kičmi i sad je skoro potpuno nepokretan. Pored njega nigdje ne radi i Helenina majka Anela.

Da bi otišli u Italiju njima su potrebna sredstva, zbog dodatnih troškova liječenja i smještaja. Anela i Sanel imaju petoro djece, od koje troje ide u školu. Molimo vas, humane ljude, koji ste u mogućnosti da se uključite u akciju jer novac im je hitno neophodan. Oni 10. januara moraju ići u Italiju. Porodica Adrović je zahvalna na bilo kakvoj pomoći. Pokažimo humanost”, stoji u apelu fonda “Hilal”.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu mogu to da učine uplatom na žiro račun: 565-0100100066097-97 na ime Adrović Sanel

Bonus video: