Kandidati za nagradu "3. januar": Od dr Šaponjića, preko hora do Bemaxa

Žiri je na današnjoj sjednici radio u punom sastavu, koji pored predsjednice Vesne Pavićević čine i članovi: Branko Lazović, dr Petar Asanović, Semir Balić, Momčilo Delić, Suada Zoronjić i dr Adnan Striković
775 pregleda 2 komentar(a)
Žiri, Foto: Jadranka Ćetković
Žiri, Foto: Jadranka Ćetković

Žiri za dodjelu Nagrade “3. januar” za 2019. godinu, na današnjoj sjednici, utvrdio je listu kandidata za najveće opštinsko priznanje, koje se dodjeljuje svake godine za najbolja ostvarenja, postignute rezultate i doprinos razvoju Opštine.

“Nakon razmatranja prijedloga i dokumentacije dostavljene Skupštini opštine Bijelo Polje, žiri je ustanovio da svi predloženi kandidati formalno ispunjavaju uslove i kriterijume predviđene Odlukom o uslovima, načinu i postupku za dodjelu opštinske Nagrade "3. januar" i sačinio listu potencijalnih dobitnika, na kojoj se ove godine našlo šest pojedinaca i četiri pravna lica” – saopštila je nakon sjednice predsjednica Žirija Vesna Pavićević.

Na listi predloženih kandidata su se dr Miloš Šaponjić, specijalista urgentne medicine, Vesna Raosavljević, glavna medicinska sestra u Domu zdravlja Bijelo Polje, dr Ana Lalević - Filipović, profesor na Ekonomskom fakultetu u Podgorici,Hajriz Brčvak, privrednik i humanista, Miljojka Janjušević, diplomirana pravnica, Irena Madžgalj, učenica, kompanija BEMAX DOO – Podgorica, Gradski hor - Bijelo Polje,Udruženje penzionera - Bijelo Polje i Klub dobrovoljnih davalaca krvi - Bijelo Polje

Žiri je na današnjoj sjednici radio u punom sastavu, koji pored predsjednice Vesne Pavićević čine i članovi: Branko Lazović, dr Petar Asanović, Semir Balić, Momčilo Delić, Suada Zoronjić i dr Adnan Striković.

Imena najviše dva dobitnika Nagrade “3. januar” biće objavljena na sajtu Opštine Bijelo Polje i u medijima 27. decembra, nakon sjednice žirija.

Bonus video: