Bečić: Nadležni da izreknu najstrožiju kaznu za ubistvo Lekovića

"Poštovana porodice Leković, uvažene kolege i prijatelji povodom gubitka vašeg tragično preminulog Milutina, u ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, izražavam iskreno saučešće. Tragična smrt časnog i hrabrog policijskog službenika, veliki je gubitak za Crnu Goru, ali i opomena da živimo u zemlji koja nije bezbjedna"
919 pregleda 2 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokrate
Bečić, Foto: Demokrate

Lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić uputio je telegram saučešća porodici tragično stradalog policajca Milutina Lekovića koji je juče ubijen u Igalu.

"Poštovana porodice Leković, uvažene kolege i prijatelji povodom gubitka vašeg tragično preminulog Milutina, u ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, izražavam iskreno saučešće. Tragična smrt časnog i hrabrog policijskog službenika, veliki je gubitak za Crnu Goru, ali i opomena da živimo u zemlji koja nije bezbjedna.

Čuvajući građane Crne Gore, Milutin je položio svoj život, a na državi je obaveza da čuva i bude oslonac njegovoj porodici.

Zahtijevamo da nadležni organi što hitnije procesuiraju počinioce i izreknu najstrožiju kaznu", navodi se u Bečićevom telegramu.

Bonus video: