Dobitnica stana u nagradnoj igri Naša bašta

U okviru nagradne igre Naša bašta koja je realizovana od 25. oktobra do 10. decembra, osim stana na željenoj lokaciji poklonjeno je i 10 poklon vaučera u iznosu od 50 eura z trgovinu u Voli marketima
9311 pregleda 0 komentar(a)
Dobitnica nagrade
Dobitnica nagrade

Boba Vukoslavović iz Podgorice je srećna dobitnica stana u nagradnoj igri koju su organizovali Voli i Mastercard.

Prilikom susreta sa predstavicima kompanije i medija, izjavila je:

"Nagradnu igru Naša bašta sam igrala od samog početka. Uslovi su bili veoma jednostavni - kupovina nekog od označenih proizvoda Naše bašte, uzgojenog na Volijevom poljoprivrednom dobru i beskontaktno plaćanje Mastercard karticom. Učestvovala sam u igri šaljući više SMS poruka, ali se ispostavilo da je dobitna bila ta koja je ostvarena na osnovu tgovine u Voli marketu u zgradi pored Maše. Veoma sam srećna što ću riješiti svoje stambeno pitanje, budući da nemam svoj stan. Iz tog razloga, opredjelila sam se za stan u Podgorici, već znam preciznu lokaciju koju želim. Redovan sam kupac u Voli marketima, koristnik Mastrcard kartice i zasta mi je učešće u ovoj nagradnoj igri predstavljalo zadovoljstvo i prije nego što su me pozvali iz kompanije i saopštili da sam dobitnik".

Dobitnica stana
Dobitnica stana

U okviru nagradne igre Naša bašta koja je realizovana od 25. oktobra do 10. decembra, osim stana na željenoj lokaciji poklonjeno je i 10 poklon vaučera u iznosu od 50 eura z trgovinu u Voli marketima.