Nikolić se u decembru kupao u Krupcu

“Kupao sam se u decembru i u Crnom jezeru, ali i u drugim jezerim, kao i rijekama. Gdje god pođem, a u tom trenutku imam želju da se okupam, ja to uradim bez obzira na godišnje doba i temperaturu”, kazao je Nikolić za “Vijesti”
13788 pregleda 16 komentar(a)
Kupanje u decembru: Nikolić na Krupcu, Foto: G. Damjanović
Kupanje u decembru: Nikolić na Krupcu, Foto: G. Damjanović
Ažurirano: 18.12.2019. 08:00h

Za Nikšićanina Dragana Nikolića kupanje u decembru u rijeci ili jezeru nije ništa neobično. Tako se prije dva dana kupao u Krupcu na oduševljenje sugrađana koji su njegov čin zabilježili kamerom.

“Nije to ništa neobično, a ima mu i po kome doći. Moji stričevi su znali da razbijaju led da bi se okupali. Voda u Krupcu je bila oko šest-sedam stepeni i to ne bi trebalo da predstavlja nikakav problem za čovjeka koji je zdrav”, kazao je šezdesetšestogodišnji Nikšićanin koji je poznat kao veliki humanista. Član je Crvenog krsta, aktivista i čovjek koji je do sada dao krv preko stotinu puta i ne namjerava da se zaustavi na tome. Ali, ni kada je u pitanju kupanje u decembru.

Ne smeta mu hladnoća
Ne smeta mu hladnoća(Foto: G. Damjanović)

“Kupao sam se u decembru i u Crnom jezeru, ali i u drugim jezerim, kao i rijekama. Gdje god pođem, a u tom trenutku imam želju da se okupam, ja to uradim bez obzira na godišnje doba i temperaturu”, kazao je Nikolić za “Vijesti”.

I dok su pojedini dobacivali da će Nikolić Novu godinu dočekati u Brezoviku, on im je sa smiješkom odgovarao: “Kome se ide u Brezovik neka slobodno ide. Ja znam da ću za Novu godinu biti u Beogradu”. Opštinska organizacija nikšićkog Crvenog krsta je na svojoj Facebook stranici postavila snimak Draganovog decembarskog kupanja uz poruku:

“Dragan je ovom prilikom demonstrirao koncept zdravog starenja”. Ali, i dobrog zdravlja ihrabrosti.

Bonus video: