preko Brajića i dalje jednom trakom naizmjenično

Uspostavljen saobraćaj na putu Mateševo-Kolašin

Iz AMSCG su upozorili da mjestimično na putevima ima vode zbog obilnih padavina vode i da su učestali odroni na dionicama koje prolaze kroz usjeke.
8173 pregleda 0 komentar(a)
Odron u Brajićima, Foto: Čitalac Vijesti
Odron u Brajićima, Foto: Čitalac Vijesti
Ažurirano: 22.12.2019. 12:33h

Saobraćaj na putu Mateševo-Kolašin, u mjestu Skrbuša, uspostavljen je, dok se od Brajića do Lapčića, zbog odrona, i dalje saobraća jednom trakom naizmjenično, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Iz AMSCG su ranije upozorili da mjestimično na putevima ima vode zbog obilnih padavina vode i da su učestali odroni na dionicama koje prolaze kroz usjeke.

Kako su naveli, vidljivost je smanjena po kotlinama i duž riječnih tokova i neophodna je oprezna vožnja prilagođena uslovima na putu.

Na putu Đurđevića Tara - Mojkovac u mjestu Sokolovina, saobraćaj će biti obustavljen od sedam od 12 i od 13 do 16 sati zbog sanacije kosine.

Na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita, na dionici Međuvršje – Ivanova korita, saobraćaj biće obustavljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog bušačko – minerskih radova u sklopu rekonstrukcije puta R-3 dionica Pljevlja – Metaljka saobraćaj će biti potpuno obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

Zbog izgradnje zidova u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice –Jelovica, saobraćaj će biti obustavljen od osam do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovice – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog rekonstrukciji magistralnog puta Debeli brijeg- Herceg Novi u mjestu Tatarbašča biće promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije puta Dinoša – Cijevna Zatrijebačka promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a biće potpuno obustavljen od 12 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-21 Barski most-Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

Na magistralnom putu M-4 dionica Podgorica-Božaj zbog izgradnje kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat zbog izgradnje kružne raskrnice kod stare zgrade opštine Tivat odobreno je postavljanje privremene saobraćajne signalizacije.

Od 15. novembra do 31. marta upotreba zimske opreme obavezna je za sva motorna vozila bez obzira na vremenske uslove.

Preporučujemo za Vas