Pripadnici Vojske bez dozvole palili dušeke i drveni materijal u krugu bivše kasarne u Lepetanima

Mještani su tvrdili da se u vazduhu osjeća i smrad od spaljenih guma i plastike, a o svemu su obavijestili nadležne inspekcijske organe
1581 pregleda 1 komentar(a)
Gust crni dim se vio iznad Lepetana i Kamenara, Foto: Čitalac Vijesti
Gust crni dim se vio iznad Lepetana i Kamenara, Foto: Čitalac Vijesti

Ogromna količina gustog crnog dima jutros se vila iznad Lepetana i Kamenara.

Dim je dopirao iz kruga bivše kasarne Vojske Crne Gore u Lepetanima koja još služi kao magacinski prostor Mornarice, a gdje se po svoj prilici, spaljivao suvišni materijal.

Mještani su tvrdili da se u vazduhu osjeća i smrad od spaljenih guma i plastike, a o svemu su obavijestili nadležne inspekcijske organe.

Komandir Službe zaštite i spašavanja Opštine Tivat Zoran Barbić nije "Vijestima" znao da tačno odgovori što se pali u krugu kasarne Lepetane istakavši da SZS nije zvanično obaviještena da će se vršiti bilo kakva organizovana spaljivanja unutar kruga tog vojnog objekta.

Po prijavi građana, na lice mjesta je izašla Komunalna inspekcija i Komunalna policija opštine Tivat koja je u kasarni zatekli nekolicinu propadnica Vojske Crne Gore kako spaljuju stare dušeke i drveni materijal, te ih upozorili da se to ne smije na taj način raditi, nakon čega su ovi prekinuli daje spaljivanje.

Bonus video: