UP podijelila paketiće djeci iz dječjeg doma "Mladost"

"Uvjeren sam da se ljubazno osoblje ove ustanove svakodnevno trudi da djeci uljepša boravak i dane koje provode ovdje, a danas je bila prilika da i Uprava policije, sa skromnim poklonima i sadržajima koje smo pripremili", rekao je Ašanin
1824 pregleda 1 komentar(a)
Sa akcije u Bijeloj, Foto: Twitter
Sa akcije u Bijeloj, Foto: Twitter
Ažurirano: 25.12.2019. 15:29h

Uprava policije i ove godine podijelila je paketiće djeci iz doma "Mladost" u Bijeloj".

Savjetnik direktora Uprave policije, Predrag Ašanin rekao je da već dugi niz godina organizuju ovakve ili slične akcije, a danas im je izuzetno zadovoljstvo što su dio praznične atmosfere podijelili sa djecom ove ustanove.

"Uprava policije i ove godine održava tradiciju podjele novogodišnjih paketića mališanima, a današnji dan, koji je u znaku praznika, želimo da podijelimo i obilježimo sa djecom iz Dječijeg doma „Mladost˝ Bijela. Već dugi niz godina organizujemo ovakve ili slične akcije, a danas nam je izuzetno zadovoljstvo što smo dio praznične atmosfere podijelili sa djecom ove ustanove, koja su nam širokim osmjesima pokazala zahvalnost na poklonima koje smo im uručili. Veliko interesovanje i pažnju su privukla prikazana vozila i sredstva koja policija koristi u svom radu, a policijski službenici su se družili sa djecom i odgovarali na brojna pitanja radoznalih mališana. Uvjeren sam da se ljubazno osoblje ove ustanove svakodnevno trudi da djeci uljepša boravak i dane koje provode ovdje, a danas je bila prilika da i Uprava policije, sa skromnim poklonima i sadržajima koje smo pripremili", rekao je Ašanin.

Bonus video: