Klinički centar Crne Gore obradovao najmlađe pacijente

Navodi se da je medicinska direktorica KCCG Marina Ratković kazala da je podjela paketića u nizu onih aktivnost koje su realizovane u toj ustanovi, jedna od najradosnijih i najlepših
1257 pregleda 0 komentar(a)
Sa akcije u KCCG, Foto: KCCG
Sa akcije u KCCG, Foto: KCCG

Menadžment Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), na čelu sa direktorom Jevtom Erakovićem, podijelio je po tri novogodišnja paketića za više od stotinu mališana koja se nalaze na liječenju u Institututu za bolesti djece.

Iz KCCG- saopšteno je da su paketići obezbijeđeni iz sredstava menadžmenta, rukovodioca organizacionih jedinica, kao i prijatelja naše ustanove.

"KCCG je ovim činom pokazao da, pored stručnog i kvalitenog liječenja, želi našim najmlađim pacijentima da uljepša praznične dane prigodnim novogodišnjim paketićima. Njihova iskrena radost i osmjesi na licima su govorili više od riječi", kaže se u saopštenju.

Navodi se da je medicinska direktorica KCCG Marina Ratković kazala da je podjela paketića u nizu onih aktivnost koje su realizovane u toj ustanovi, jedna od najradosnijih i najlepših.

"Što više budemo radili sa djecom više ćemo uspjeha imati i sa odraslim pacijentima. Uvijek svi imamo jednu želju, a posebno za djecu da budu zdrava i da obezbijedimo da ovaj prostor, kako smo i radili poslednju godinu dana, bude jos bolji. Njihova zahvalnost će biti u samom izgledu a ne u riječma" kazala je Ratković.

Bonus video: