Školarce i mališane na Murini ispratili sa Novogodišnjim paketićima

NVO Nikada vas nećemo zaboraviti i Spasoje-Dejo Jeremić poklonili praznične paketiće OŠ Petar Dedović, i vrtiću na Murini
1613 pregleda 0 komentar(a)
Paketići za učenike svih odjeljenja u OŠ Petar Dedović
Paketići za učenike svih odjeljenja u OŠ Petar Dedović
Ažurirano: 26.12.2019. 19:29h

Osnovci u OŠ Petar Dedović u Murini, ali i mališani u vrtiću u tom mjestu dobili su Novogodišnje paketiće u posljednjem danu pred zimski raspust.

I dok je osnovce paketićima obradovala NVO Nikada vas nećemo zaboraviti, mališanima u vrtiću tradicionalno je poklone obezbijedio uspješan privrednik iz Bijelog Polja, Spasoje - Dejo Jeremić, koji i na Murini ima maloprodajni objekat.

"Zahvaljujući popularnosti i tradicionalnoj uspješnosti večernjeg turnira u malom fudbalu, koji se održava u avgustu, naša nevladina organizacija je sakupila veći iznos od predviđenog nagradnog fonda za najuspješnije ekipe. Taj novac, međutim, nije bio dovoljan da sve osnovce na Murini i područnim odjeljenima u Velici i Gornjoj Ržanici obradujemo paketićima, pa su članovi NVO ličnim donacijama ipak uspjeli da obraduju sve", kazao je direktor NVO Nikada vas nećemo zaboraviti, Zoran - Bajo Knežević.

Ta NVO je obezbijedila paketiće za sve školarce od prvog do devetog razreda, a identične je mališanima u vrtiću poklonio "Della Maris".

"Obraćali smo se sponzorima kako bi djeci izmamili osmjehe na licu, ali odziva nije bilo. Nismo odustali, već smo ličnim prilozima ipak uspjeli u naumu da paketiće dobiju svi školarci, a akciju je podržao i gospodin Jeremić, pa su identične paketiće dobili i mališani u vrtiću. Naša NVO će se potruditi da ovu akciju nastavimo i narednih godina i nadamo se i većoj podršci javnosti i uspješnih privrednika i preduzeća", zaključio je Knežević.

Bonus video: